Xbox PC için Game Pass Ultimate alınır mı?

bayburak

Decapat
Selamlar, bilgisayarım için Xbox Game Pass Ultimate almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak, Game Pass Ultimate'i aldığımızda Xbox Cloud Gaming'e de sahip oluyor muyuz? Oluyorsak şu an Türkiye'de kullanabiliyor muyuz?

Cloud Gaming şu an için Türkiye'de kullanılabilir değil. Ama yakın zamanda gelebileceğini düşünüyorum.

Selamlar, bilgisayarım için Xbox Game Pass Ultimate almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak, game Pass Ultimate'i aldığımızda Xbox Cloud Gaming'e de sahip oluyor muyuz? Oluyorsak şu an Türkiye'de kullanabiliyor muyuz?

Cloud Gaming Türkiye'de yok. GeForce NOW varken Cloud Gaming'in Türkiye'ye yakın zamanda geleceğini de sanmıyorum. Ancak Game Pass'in fiyatı çok iyi, sürekli oyun oynayan biriyseniz ve sisteminiz iyiyse alınır.

Seçeneklerden ülkeyi değiştirip girildiğini okumuştum sanki bir yerde.
O zamanda çok fazla ping, lag vs oluşur hocam bu GeForce globaldeki Almanya frankfurta bağlanmak gibi değil(Frankfurt'ta atıyorum sen kendi internetinle minimum 54 ms alırsan bu ms değeri XCloud'da farklılık gösterebilir. Senin şansına bağlı ms değeri düşebilirde daha da artabilirde.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı