Enes13254 Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Bilgisayar için kablosuz ve çok gördüm ama sevmedim PS3 kolu olmayan bir konsol önerir misiniz? (DualShock olur mu? Olursa PC'ye nasıl bağlanır). Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Bilgisayar için kablosuz ve çok gördüm ama sevmedim PS3 kolu olmayan bir konsol önerir misiniz? (DualShock olur mu? Olursa PC'ye nasıl bağlanır). Teşekkürler.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.271 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Bütçe varsa Xbox One veya Series kontrolcüsü alabilirsiniz. DualShock uyumlu oluyor ama kablolu bağlamanız ve bir program indirmeniz lazım. Son düzenleme: 20 Kasım 2020
Bütçe varsa Xbox One veya Series kontrolcüsü alabilirsiniz. DualShock uyumlu oluyor ama kablolu bağlamanız ve bir program indirmeniz lazım.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #3 160634 dedi: Bütçe varsa Xbox One veya series kontrolcüsü alabilirsiniz. DualShock uyumlu oluyor ama kablolu bağlamanız ve bir program indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... PS4 konsolunu resmi bir yazılım ve Bluetooth ile bilgisayarıma bağlamıştım. Rengini bile ayarlıyorsunuz :/
160634 dedi: Bütçe varsa Xbox One veya series kontrolcüsü alabilirsiniz. DualShock uyumlu oluyor ama kablolu bağlamanız ve bir program indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... PS4 konsolunu resmi bir yazılım ve Bluetooth ile bilgisayarıma bağlamıştım. Rengini bile ayarlıyorsunuz :/
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 20 Kasım 2020 #4 160634 dedi: DualShock uyumlu oluyor ama kablolu bağlamanız ve bir program indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Son nesil DS4'ler PC'ye uyumlu. Eskilerinde program indirmeniz gerekiyor.
160634 dedi: DualShock uyumlu oluyor ama kablolu bağlamanız ve bir program indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Son nesil DS4'ler PC'ye uyumlu. Eskilerinde program indirmeniz gerekiyor.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 3 20 Kasım 2020 #5 Ellie Williams dedi: Son nesil DS4'ler PC'ye uyumlu. Eskilerinde program indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... XBOX360CE indirmek gerekmiyor mu yani?
Ellie Williams dedi: Son nesil DS4'ler PC'ye uyumlu. Eskilerinde program indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... XBOX360CE indirmek gerekmiyor mu yani?
reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Kasım 2020 #6 PS4 kolu uyumlu benim arkadaşım kullanıyor. Öneri olarak: Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın! www.monsternotebook.com.tr Öneririm kendim kullanıyorum 200TL iken almıştım gayet memnunum.
PS4 kolu uyumlu benim arkadaşım kullanıyor. Öneri olarak: Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın! www.monsternotebook.com.tr Öneririm kendim kullanıyorum 200TL iken almıştım gayet memnunum.