Arkadaşlar, iyi akşamlar. Bilgisayara FIFA indirmek istiyorum da tabii o da gamepadsiz zevk vermediği için bilgisayar uyumlu gamepad almak istiyorum. Bazı arkadaşlarım Xbox 360 kolu önerdi ama o da 300 TL civarı olduğu için sizlere sorayım dedim. Sizin öneriniz nedir? Xbox 360 kolu mu alayım yoksa o fiyata (veya daha ucuza) hassasiyeti ve kullanışlığı Xbox 360 kolu gibi olan önerebileceğiniz başka gamepadler var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım. Yardımcı olursanız çok sevinirm. Şimdiden teşekkürler.
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kat kat daha iyi. Zaten Xbox 360 kollarının hepsi sahte haberiniz olsun. Orjinalini ikinci el olarak bulmak bile zor. Ayrıca bıraktığım linkteki yerler güvenilir.
Orjinal bulursan XBOX 360 kolları çok iyi benim vardı XBOX 360 ım 1 çakma 1 gerçek kol var dağlar gibi fark var arasında orjinal ise belki ama çakmaysa ne yap ne et alma.