T TabipBey Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar kablosuz kol almak istiyorum. 2 adet fiyat performans olarak önerebileceğiniz modelleri heyecanla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.
Arkadaşlar kablosuz kol almak istiyorum. 2 adet fiyat performans olarak önerebileceğiniz modelleri heyecanla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 -8bitdo ultimate bt veya 2.4ghz modeli (ikisinde de hem bt hem 2.4 özelliği var) amazon, aliexpressten alabilirsin -xbox 9. Nesil Amazon, incehesap gaming gecesinden alabilirsin
-8bitdo ultimate bt veya 2.4ghz modeli (ikisinde de hem bt hem 2.4 özelliği var) amazon, aliexpressten alabilirsin -xbox 9. Nesil Amazon, incehesap gaming gecesinden alabilirsin
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 893 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 17 Nisan 2024 #3 django06 dedi: -8bitdo ultimate bt veya 2.4ghz modeli (ikisinde de hem bt hem 2.4 özelliği var) amazon, aliexpressten alabilirsin -xbox 9. Nesil Amazon, incehesap gaming gecesinden alabilirsin Genişletmek için tıkla... 8bitdo' nun pro 2 olanını tavsiye ediyorlar. Almayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz?
django06 dedi: -8bitdo ultimate bt veya 2.4ghz modeli (ikisinde de hem bt hem 2.4 özelliği var) amazon, aliexpressten alabilirsin -xbox 9. Nesil Amazon, incehesap gaming gecesinden alabilirsin Genişletmek için tıkla... 8bitdo' nun pro 2 olanını tavsiye ediyorlar. Almayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz?
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #4 John Keating dedi: 8bitdo' nun pro 2 olanını tavsiye ediyorlar. Almayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben xbox 9. Nesil kullanıyorum. Pro 2 de tercih edilebilir. Analogların asimetrik olması daha rahat ettiriyor beni.
John Keating dedi: 8bitdo' nun pro 2 olanını tavsiye ediyorlar. Almayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben xbox 9. Nesil kullanıyorum. Pro 2 de tercih edilebilir. Analogların asimetrik olması daha rahat ettiriyor beni.