PC için gamepad önerisi

Bütçe
4000

Selim Safa

Megapat
Daha fazla  
PC'de kullanmak için gamepad arıyorum. Tecrübe edinmiş arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.

8BitDo Ultimate, EasySMX X10, 8BitDo Ultimate 2C, EasySMX X15

PC'de kullanmak için gamepad arıyorum. Tecrübe edinmiş arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.

O bütçede alabiliyorsa Xbox 9.nesil veya üstü varsa onu almanı öneririm Ultimate 2C de kullandım kaliteli Controller fakat ölü bölgesi bende fazlaydı sizde tersi de olabilir.

Xbox 9. nesil Controller öneriyorum.

DualSense'i ben de kendi PS'imde kullanıyorum ve PC'de çoğu oyunda bağlantı sorunu yaşıyorum maalesef.

Kablosuzda sorun olabiliyor ama o zamanlarda da kablo ile sorunsuz kullanım sağlanılabiliyor diye duymuştum. Şahsen TLOU'da o tetik tuşlarını kullandıktan sonra imkan varsa başka bir gamepad kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum (aktif olarak PC'mde Xbox 8. nesil kullanıyorum.)

Çok paran varsa Xbox gamepad al,
Biraz paran varsa 8BitDo tarzı markalara yönel,
Meteliğe kurşun atıyorum diyorsan Logitech'in kablosuz modellerine yönel.
AMA LUTFEN Monster ALMA SANA YALVARIYORUM. COPE ATACAK PARAN YOKSA Monster GAMEPAD ALMA. Ne olur YARDIM EDIN ARTIK Monster GAMEPAD ALANLAR YUZUNDEN ACI CEKIYORUM. IMDA-

Ben full bluetooth bağlantısı ile denemiştim. Güzel fikir oldu teşekkürler.

Yani siz de Xbox 9.nesil mi öneriyorsunuz?

O bütçede alabiliyorsa Xbox 9.nesil veya üstü varsa onu almanı öneririm Ultimate 2C de kullandım kaliteli Controller fakat ölü bölgesi bende fazlaydı sizde tersi de olabilir.

Xbox 9.nesil için dongle mı alınması gerekiyor peki? Bağlantıyı güçlendirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…