PS kollarının PC de tutarsız çalıştığını birçok kişi başka yorumlarda da belirtmiş ve açıkçası PC'ye 2.4 USB dongle ile bağlanmasını tercih ediyorum Bluetooth bağlantısını PC de doğru bulmuyorum. Bu sebepten ötürü başka gamepadlere yöneldim.
Hiç birine ben gamepadci değilim MSFS oyunu için aldığım Flight joystick ekipmanımın yanında bana destek olması niyetiyle gamepad alıyorum 8BitDo Ultimate PC ile tamamen uyumlu hall effect sensörlü modelini sipariş verdim.
Hiç birine ben gamepadci değilim MSFS oyunu için aldığım Flight joystick ekipmanımın yanında bana destek olması niyetiyle gamepad alıyorum 8BitDo Ultimate PC ile tamamen uyumlu hall effect sensörlü modelini sipariş verdim.
Hiç birine ben gamepadci değilim MSFS oyunu için aldığım Flight joystick ekipmanımın yanında bana destek olması niyetiyle gamepad alıyorum 8BitDo Ultimate PC ile tamamen uyumlu Hall effect sensörlü modelini sipariş verdim.
Hocam GameSir Nova Lite modelini aldım ancak memnun kalmadım ağırlıklı olarak simülasyon oyunları oynuyorum joysticklerin iyi olmasını istiyorum bütçem fazla yok ama 500 1000 ne de bakmıyorum almışken iyi olsun uzun vade götürsün istiyorum marka olarak GameSir mi daha iyi ya da 8BitDo mu?