kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #51 Katipke dedi: Rica ederim hocam, sizin de incelemenizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam GameSir üzerinden satın aldım uygun yollu stant öneriniz var mı?
Katipke dedi: Rica ederim hocam, sizin de incelemenizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam GameSir üzerinden satın aldım uygun yollu stant öneriniz var mı?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.284 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Mayıs 2025 #52 kida dedi: Hocam GameSir üzerinden satın aldım uygun yollu stant öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden mi aldınız, gümrük için yunexpress ile yollamalarını söylediniz mi
kida dedi: Hocam GameSir üzerinden satın aldım uygun yollu stant öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden mi aldınız, gümrük için yunexpress ile yollamalarını söylediniz mi
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #53 Katipke dedi: Kendi sitesinden mi aldınız, gümrük için yunexpress ile yollamalarını söylediniz mi Genişletmek için tıkla... Hayır direkt satın aldım kida dedi: Hayır direkt satın aldım Genişletmek için tıkla... Pardon ahahahaha gizaladan aldım yanlış yazmışım
Katipke dedi: Kendi sitesinden mi aldınız, gümrük için yunexpress ile yollamalarını söylediniz mi Genişletmek için tıkla... Hayır direkt satın aldım kida dedi: Hayır direkt satın aldım Genişletmek için tıkla... Pardon ahahahaha gizaladan aldım yanlış yazmışım
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.284 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Mayıs 2025 #54 kida dedi: Hayır direkt satın aldım Genişletmek için tıkla... Yunexpress ile yollarlarsa gümrüğe takılmaz, ürün değeri 30 euro üstü olduğundan normalde gümrükten geçmez
kida dedi: Hayır direkt satın aldım Genişletmek için tıkla... Yunexpress ile yollarlarsa gümrüğe takılmaz, ürün değeri 30 euro üstü olduğundan normalde gümrükten geçmez
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #55 Katipke dedi: Yunexpress ile yollarlarsa gümrüğe takılmaz, ürün değeri 30 euro üstü olduğundan normalde gümrükten geçmez Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım hocam gizaladan aldım.
Katipke dedi: Yunexpress ile yollarlarsa gümrüğe takılmaz, ürün değeri 30 euro üstü olduğundan normalde gümrükten geçmez Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım hocam gizaladan aldım.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.284 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Mayıs 2025 #56 kida dedi: Pardon ahahahaha gizaladan aldım yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla... Hocam korktum bi an, gümrüğe takılsa paranız boşa giderdi standla beraber geliyor zaten gizaladan gelen kol, merak etmeyin
kida dedi: Pardon ahahahaha gizaladan aldım yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla... Hocam korktum bi an, gümrüğe takılsa paranız boşa giderdi standla beraber geliyor zaten gizaladan gelen kol, merak etmeyin
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #57 Katipke dedi: Hocam korktum bir an, gümrüğe takılsa paranız boşa giderdi standla beraber geliyor zaten gizaladan gelen kol, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende korktum meğer yanlış yazmışım problem yok tamam hocam teşekkür ederim stant görseli var mı merak ettim.
Katipke dedi: Hocam korktum bir an, gümrüğe takılsa paranız boşa giderdi standla beraber geliyor zaten gizaladan gelen kol, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende korktum meğer yanlış yazmışım problem yok tamam hocam teşekkür ederim stant görseli var mı merak ettim.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.284 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Mayıs 2025 #58 kida dedi: Hocam bende korktum meğer yanlış yazmışım problem yok tamam hocam teşekkür ederim stant görseli var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Google'dan bakabilirsiniz hocam baya güzel alüminyumdan premium bir standı var
kida dedi: Hocam bende korktum meğer yanlış yazmışım problem yok tamam hocam teşekkür ederim stant görseli var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Google'dan bakabilirsiniz hocam baya güzel alüminyumdan premium bir standı var
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #59 Katipke dedi: Google'dan bakabilirsiniz hocam bayağı güzel alüminyumdan premium bir standı var. Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi hocam geldiğinde tak çalıştır şeklinde mi geliyor yoksa bir şeyler kurmak lazım mı?
Katipke dedi: Google'dan bakabilirsiniz hocam bayağı güzel alüminyumdan premium bir standı var. Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi hocam geldiğinde tak çalıştır şeklinde mi geliyor yoksa bir şeyler kurmak lazım mı?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.284 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Mayıs 2025 #60 kida dedi: Bayağı iyi hocam geldiğinde tak çalıştır şeklinde mi geliyor yoksa bir şeyler kurmak lazım mı? Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır, eğer isterseniz uygulaması da var ama gerek yok. Uygulaması rgb ayarının ve diğer özelleştirmelerin yapılmasını sağlıyor
kida dedi: Bayağı iyi hocam geldiğinde tak çalıştır şeklinde mi geliyor yoksa bir şeyler kurmak lazım mı? Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır, eğer isterseniz uygulaması da var ama gerek yok. Uygulaması rgb ayarının ve diğer özelleştirmelerin yapılmasını sağlıyor