yusuf_emir_cnd
Hectopat
Daha fazla
Fantech EOS Pro kullanıyordum dün RB tuşu bozuldu garantiye göndereceğim 2400 ödemiştim ücret iadesi alacagım eğer vereceğim paraya değecek ise ustune 1000 TL kadar koyabilirim fakat daha F/P bir ürün varsa onu da alabilirim birkaç ürün buldum ne önerirsiniz modeller arasındaki farklar neler?
wraithesports.com
wraithesports.com
Bir de drift sorunu var eski gamepad vs biliyorum ama acaba Xbox kolu alsam nasıl olur?
Gamepadi kullanabileceğim neredeyse tüm oyunlarda gamepad ile oynuyorum, ağırlıklı olarak FC 26 oynuyorum.
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
BEITONG KunPeng 20 Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Gamepadi kullanabileceğim neredeyse tüm oyunlarda gamepad ile oynuyorum, ağırlıklı olarak FC 26 oynuyorum.