PC için gamepad önerisi

xByMurat

Femtopat
Daha fazla  
PES, yarış, hikaye oyunları için gamepad arıyorum. Daha önce Logitech'in F310'unu kullandım Biraz eski geldi bana pek beğenmemiştim.
Tutuşunu hissiyatını vs. kötü yani. Güncel piyasaya göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

Xbox One kolları zamanında beni çok tatmin etmişti. Eğer sarı sitede falan uygun bir ürün bulursanız bence kaçırmayın.
Eğer bütçeniz daha yüksek ise Xbox Series serisinin kollarını da tercih edebilirsiniz. titreşim motorları ve analogları çok daha gelişmiş One serisine göre.

Xbox One kolları zamanında beni çok tatmin etmişti. Eğer sarı sitede falan uygun bir ürün bulursanız bence kaçırmayın.
Eğer bütçeniz daha yüksek ise Xbox series serisinin kollarını da tercih edebilirsiniz. Titreşim motorları ve analogları çok daha gelişmiş One serisine göre.

Bildiğim kadarıyla Hall effect yok onlarda yani belli bir süre sonra drift sorunu yaşatacak, üstüne pil ile uğraşacaksın. Bir de fiyatları yüksek buna rağmen.

Eğer bütçeniz daha yüksek ise Xbox Series serisinin kollarını da tercih edebilirsiniz. Titreşim motorları ve analogları çok daha gelişmiş One serisine göre.

Mantıksız olur.

Şu ana kadar hiçbir Xbox kontrolcümde (elime 5-6 tane geçti) hiçbir şekilde drift sorunu yaşamadım. Pil konusuna gelirsek Duracell'in şarj edilebilir pillerini kullanıyordum çok işimi görüyorlardı gerçekten.

Şu ana kadar hiçbir Xbox kontrolcümde (elime 5-6 tane geçti) hiçbir şekilde drift sorunu yaşamadım. Pil konusuna gelirsek Duracell'in şarj edilebilir pillerini kullanıyordum çok işimi görüyorlardı gerçekten.

İşte hocam ne gerek var, dediğiniz piller ve şarj ünitesi zaten ayrı bir para. Baştan şarj edilebilir almak çok daha mantıklı. Aynı markada mouse kullanıyorum şu zamana kadar memnunum:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı