PC icin gamepad onerisi

Bütçe
4000 ve asagisi

Shidou22

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, PC icin gamepad almak istiyorum daha once DualSense'im vardi onu kullaniyordum bazi nedenlerden oturu satmak zorunda kaldim. Xbox Controller'in tutus hissiyatini pek begenmiyorum. Ne onerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PC icin gamepad almak istiyorum daha once DualSense'im vardi onu kullaniyordum bazi nedenlerden oturu satmak zorunda kaldim. Xbox Controller'in tutus hissiyatini pek begenmiyorum. Ne onerirsiniz?

Xbox tasarımı denediniz mi çünkü cidden çok rahat eli hiç yormuyor ve çok ergonomik.

Daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? F310 öneririm ama fifa tarzı oyunlarda tutuşu rahat değil r1-r2 aynı anda basmak gerektiğinde falan kötü oluyor.

PC için kesinlikle Xbox al Sony kollarında PC sapitiyor her oyun desteklemiyor.

F310 ve F710 gibi çağ dışı, pilli, tutuşu rahatsız edici bir gamepad bakmayın. Ergonomik olarak Xbox kollarına bakabilirsiniz.

Önerildiği gibi GameSir Cyclone 2 alabilirsiniz. 1 hafta önce aldım ve aşırı rahat ve kullanımı güzel. @Mantar09

8 bitdoya bakabilirsin güzel kol.

Xbox tasarımı denediniz mi çünkü cidden çok rahat eli hiç yormuyor ve çok ergonomik.

Teknoloji magazalarinda deneyimledigim kadar tus hissiyatini pek begenmedim

DualSense tam istedigim gibi bir kol aslinda ama tek eksisi PC de ki uyumsuzlugu ayni DualSense hissiyatinda PC de tam uyumlu bir kol ariyorum.

Kesinlikle bu kolu alın. PS dualsense kullandım ps5 de elimi çok yoruyordu. PC de ekstra program ile kullanman gerekiyor gamepass tarafında. Ayrıca PC için xbox 9.nesil gamepad kullandım 2023 de aldım geçen hafta drift problemi başladı. O kolla 4-5 oyun ancak oynadım bu arada. Xbox gamepad bozulduktan sonra gamesir cyloce 2 aldım her kuruşunu hakkeden bir kol. Tuşlar membran değil mekanik şekilde altta 2 adet atanabilir tuş fonsiyonu, rgb özelliği, bluetooth ve usb bağlantı seçeneği, şarj için kendi istasyonu ile çok başarılı. Gözün kapalı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…