PC icin gamepad onerisi

Bütçe
4000 ve asagisi
Evet hocam stoğa geldi, fiyatı şişik. EasySMX ile nasıl iletişime geçtiniz? Ne dediniz de anlaştınız. Bir de gümrükte ekstra bir ödeme vs. çıkmıyor mu buraya gelirken? Whatgeek sitesinde Cyclone 58 dolar, onlar da mı 30 dolar olarak gösteriyor gönderirken?

Evet baktım bir miktar yüksek fiyatı. Easysmx ile yunexpress ile gönderip gönderemeyeceklerini sorarak sonrasında ise gümrükten geçip elime ulaşması için 30 euro altında gösterilmesi gerektiğini söyleyerek anlaştım. Whatgeekte ise direkt yunexpress ile gönderim sağlanıyor. Mavi forumda 4500 TL'li bir konu var benim açtığım gene oraya bakabilirsiniz orada anlatmıştı bir arkadaş aynısını yaparsanız sorun çıkmaz. Gümrükten de ücret çıkmıyor

Hocam kusuruma bakma bilmediğimden soruyorum, yunexpress'in olayı nedir? Ben bir şey belirtmeden adamlar kanunlara uygun bir şekilde mi geçiriyor kargoyu? Bu arada mavi forumdaki yorumlarınızı okudum aynısını uygulayacağım eğer satın alırsam Sadece ya iade etmem gerekirse ya da ya garantiye yollamam gerekirse ne yaparım diye bir korku oluştu içimde. Cyclone 2 ve D10 karşılaştırmanızı da dört gözle bekliyorum.

Hocam yunexpress bildiğim kadarıyla düşük meblağlardaki vergiyi eğer çıkarsa kendi ödüyor. Aynı zamanda ptt ile de çalışmadıkları için gümrük konusunda sıkıntı çıkmıyor direkt gümrüksüz de geçebiliyor sanırım emin değilim. Sizin yunexpress ile ekstra konuşmanıza gerek olmuyor sadece satın aldığınız yere tc ve bahsettiğim 30 € altında göstermeyi söylemeniz yeterli

EasySMX'in sitesinde nereye belirttin hocam tc'ni. Bir de adamların anlayacağı şekilde nasıl belirtmem gerekiyor, hani İngilizce nasıl "bu benim tc" gibi bir şey diyebiliyorum Anladığım kadarıyla whatgeek'de sipariş verirken add order note kısmına yazıyoruz bunu. Kusuruma bakma ilk defa böyle bir şey duyduğum için fazla soru sordum...

Hocam önce sitedeki chat simgesi gibi yerden yunexpress ile gönderimi sordum, cevabını mailden veriyorlar o mailde 30 euro mevzusunu belirtip siparişimi verdim. Siparişi verdikten sonra da yunexpress tc istediği için farklı bir mailden yazdılar o maile cevaben de tcmi yazdım. Başta 30 euroyu ayarlamayacaklardı ama 2. Attıkları maile cevaben elime ulaşamayacağını belirttiğim için ayarlamışlar sonradan

Whatgeek daha güvenilir bir seçim olur ama

hocam bende sizin gibi easysmxin kendisinden d10 modelini almayı düşünüyorum sizin elinize geldi mi gümrük sorunu yaşadınız mı

hocam bende sizin gibi easysmxin kendisinden d10 modelini almayı düşünüyorum sizin elinize geldi mi gümrük sorunu yaşadınız mı
Çin'deki havalimanında daha hocam, gelince haber veririm, tahminen inceleme videosu da çekerim

Bundan sonra aynı mevzuyu gadgethyper ile de deneyeceğim bu arada, bu şekilde Çin'den gönderim yapan siteler kullanılabiliyorsa sadece gamepad için değil her türlü gaming ekipman için iyi siteler bulunmuş olunur

Geldi mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…