E Emir Poyraz Polat Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 157 1 Temmuz 2022 #1 Merhaba. PC'ye bir gamepad alacağım belirli bir bütçem yok istediğim şey sıkıntı yaşamayacağım minimum fiyatta bir ürün. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Merhaba. PC'ye bir gamepad alacağım belirli bir bütçem yok istediğim şey sıkıntı yaşamayacağım minimum fiyatta bir ürün.
EraY Dnz Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 542 Çözümler 5 1 Temmuz 2022 #2 Emir Poyraz Polat dedi: Merhaba. PC'ye bir gamepad alacağım belirli bir bütçem yok istediğim şey sıkıntı yaşamayacağım minimum fiyatta bir ürün. Genişletmek için tıkla... Logitech F710 modeli var harika bir ürün ben kullanıyorum şu anda. Fiyatı da piyasaya göre çok uygun bence
Emir Poyraz Polat dedi: Merhaba. PC'ye bir gamepad alacağım belirli bir bütçem yok istediğim şey sıkıntı yaşamayacağım minimum fiyatta bir ürün. Genişletmek için tıkla... Logitech F710 modeli var harika bir ürün ben kullanıyorum şu anda. Fiyatı da piyasaya göre çok uygun bence
ahmet_can873 Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 en fazla kaç tl verebilirsin
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 Emir Poyraz Polat dedi: Merhaba. PC'ye bir gamepad alacağım belirli bir bütçem yok istediğim şey sıkıntı yaşamayacağım minimum fiyatta bir ürün. Genişletmek için tıkla... Kısıtlı bütçen yoksa eğer Xbox 9.nesil gamepad kullanıyorum, gayet memnunum. PC için en optimize cihaz Xbox kontrolcüleri
Emir Poyraz Polat dedi: Merhaba. PC'ye bir gamepad alacağım belirli bir bütçem yok istediğim şey sıkıntı yaşamayacağım minimum fiyatta bir ürün. Genişletmek için tıkla... Kısıtlı bütçen yoksa eğer Xbox 9.nesil gamepad kullanıyorum, gayet memnunum. PC için en optimize cihaz Xbox kontrolcüleri
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 1 Temmuz 2022 #5 Logitech F710
E Emir Poyraz Polat Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 157 1 Temmuz 2022 #6 EraY Dnz dedi: Logitech F710 modeli var harika bir ürün ben kullanıyorum şu anda. Fiyatı da piyasaya göre çok uygun bence. Genişletmek için tıkla... Kablosuz bağlantıda sıkıntı oluyor mu ve titreşim modu var mı?
EraY Dnz dedi: Logitech F710 modeli var harika bir ürün ben kullanıyorum şu anda. Fiyatı da piyasaya göre çok uygun bence. Genişletmek için tıkla... Kablosuz bağlantıda sıkıntı oluyor mu ve titreşim modu var mı?
ahmet_can873 Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #7 Bütçen varsa Xbox 9.nesil
E Emir Poyraz Polat Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 157 1 Temmuz 2022 #8 ahmet_can873 dedi: en fazla kaç tl verebilirsin Genişletmek için tıkla... 500 biraz üstüne çıkabilirim duruma göre
ahmet_can873 dedi: en fazla kaç tl verebilirsin Genişletmek için tıkla... 500 biraz üstüne çıkabilirim duruma göre
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2022 #9 Emir Poyraz Polat dedi: 500 biraz üstüne çıkabilirim duruma göre Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterse buna bakabilirsin: Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Emir Poyraz Polat dedi: 500 biraz üstüne çıkabilirim duruma göre Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterse buna bakabilirsin: Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
ahmet_can873 Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #10 https://www.hepsiburada.com/techsto...VGoBQBh0KQwOBEAsYASABEgLaBvD_BwE&gclsrc=aw.ds arkadaşlar bu alınır mı
https://www.hepsiburada.com/techsto...VGoBQBh0KQwOBEAsYASABEgLaBvD_BwE&gclsrc=aw.ds arkadaşlar bu alınır mı