C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #11 Emir Poyraz Polat dedi: Kablosuz bağlantıda sıkıntı oluyor mu ve titreşim modu var mı? Genişletmek için tıkla... Titreşim modu var hocam ayrıyeten fonksiyonel tuşlara da sahip yani gaz tuşuna yarım bastığınızda araba da yavaş gidiyor.
Emir Poyraz Polat dedi: Kablosuz bağlantıda sıkıntı oluyor mu ve titreşim modu var mı? Genişletmek için tıkla... Titreşim modu var hocam ayrıyeten fonksiyonel tuşlara da sahip yani gaz tuşuna yarım bastığınızda araba da yavaş gidiyor.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 1 Temmuz 2022 #12 500 TL ise bütçen Logitech F710.
E Emir Poyraz Polat Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 157 1 Temmuz 2022 #13 messinicocugu dedi: Bütçe yeterse buna bakabilirsin: Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... yeterli hocam fakat ilk defa duyuyorum ürünüde markayıda etrafınızda kullanan biri var mı Cemtastan23 dedi: Titreşim modu var hocam ayrıyeten fonksiyonel tuşlara da sahip yani gaz tuşuna yarım bastığınızda araba da yavaş gidiyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam
messinicocugu dedi: Bütçe yeterse buna bakabilirsin: Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... yeterli hocam fakat ilk defa duyuyorum ürünüde markayıda etrafınızda kullanan biri var mı Cemtastan23 dedi: Titreşim modu var hocam ayrıyeten fonksiyonel tuşlara da sahip yani gaz tuşuna yarım bastığınızda araba da yavaş gidiyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #14 Logitech F710 iyidir ama ben de bir aralar almak istiyordum da çoğu kişi oynarken bağlantı kopma sorunuyla karşılaştığını yazdığı için almamıştım.
Logitech F710 iyidir ama ben de bir aralar almak istiyordum da çoğu kişi oynarken bağlantı kopma sorunuyla karşılaştığını yazdığı için almamıştım.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2022 #15 Emir Poyraz Polat dedi: Yeterli hocam fakat ilk defa duyuyorum ürünüde markayı da etrafınızda kullanan biri var mı? Teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla... Forumda bazı kullanan kişiler vardı güzel bir ürün hocam.
Emir Poyraz Polat dedi: Yeterli hocam fakat ilk defa duyuyorum ürünüde markayı da etrafınızda kullanan biri var mı? Teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla... Forumda bazı kullanan kişiler vardı güzel bir ürün hocam.
E Emir Poyraz Polat Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 157 1 Temmuz 2022 #16 ahmet_can873 dedi: https://www.hepsiburada.com/techsto...VGoBQBh0KQwOBEAsYASABEgLaBvD_BwE&gclsrc=aw.ds arkadaşlar bu alınır mı Genişletmek için tıkla... çakma ürün alınmaz hocam
ahmet_can873 dedi: https://www.hepsiburada.com/techsto...VGoBQBh0KQwOBEAsYASABEgLaBvD_BwE&gclsrc=aw.ds arkadaşlar bu alınır mı Genişletmek için tıkla... çakma ürün alınmaz hocam
EraY Dnz Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 542 Çözümler 5 1 Temmuz 2022 #17 Emir Poyraz Polat dedi: Kablosuz bağlantıda sıkıntı oluyor mu ve titreşim modu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor hiç yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum evet var Cemtastan23 dedi: Titreşim modu var hocam ayrıyeten fonksiyonel tuşlara da sahip yani gaz tuşuna yarım bastığınızda araba da yavaş gidiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çok güzel özellik bence forza oynarken tadından yenmiyor arabayı gerçekçi kullanırken
Emir Poyraz Polat dedi: Kablosuz bağlantıda sıkıntı oluyor mu ve titreşim modu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor hiç yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum evet var Cemtastan23 dedi: Titreşim modu var hocam ayrıyeten fonksiyonel tuşlara da sahip yani gaz tuşuna yarım bastığınızda araba da yavaş gidiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çok güzel özellik bence forza oynarken tadından yenmiyor arabayı gerçekçi kullanırken