nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.114 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi keyifli bir Hack and Slash oyunu oynamak istiyorum. DmC dışında hangi seriler iyidir sizce?
Başlıkta belirttiğim gibi keyifli bir Hack and Slash oyunu oynamak istiyorum. DmC dışında hangi seriler iyidir sizce?
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #2 Oynanış olarak DMC çeşitliliğinde başka bir Hack N Slash yok, Bayonetta'ya bakabilirsiniz yapımcısı ilk DMC ile aynı.
Oynanış olarak DMC çeşitliliğinde başka bir Hack N Slash yok, Bayonetta'ya bakabilirsiniz yapımcısı ilk DMC ile aynı.
B BatuhanB. Decapat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Bayonetta Nier: Automata Metal Gear Rising: Revengeance Darksiders 1-2 Final Fantasy XV Bonus; Hades
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.114 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Hellblazer Aku dedi: Oynanış olarak DMC çeşitliliğinde başka bir Hack N Slash yok, Bayonetta'ya bakabilirsiniz yapımcısı ilk DMC ile aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. BatuhanB. dedi: Bayonetta Nier: Automata Metal Gear Rising: Revengeance Darksiders 1-2 Final Fantasy XV Bonus; Hades Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Hellblazer Aku dedi: Oynanış olarak DMC çeşitliliğinde başka bir Hack N Slash yok, Bayonetta'ya bakabilirsiniz yapımcısı ilk DMC ile aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. BatuhanB. dedi: Bayonetta Nier: Automata Metal Gear Rising: Revengeance Darksiders 1-2 Final Fantasy XV Bonus; Hades Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Wiinchester Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 400 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 Nier: Automata var, ben oynamadım ama oynayan arkadaşlarım güzel demişti.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.114 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #6 Wiinchester dedi: Nier: Automata var, ben oynamadım ama oynayan arkadaşlarım güzel demişti. Genişletmek için tıkla... Aslında birkaç videosuna denk gelmiştim güzele benziyor fakat ben daha çok GoW ve DmC tarzı bir şeyler arıyorum. Yine de teşekkür ederim.
Wiinchester dedi: Nier: Automata var, ben oynamadım ama oynayan arkadaşlarım güzel demişti. Genişletmek için tıkla... Aslında birkaç videosuna denk gelmiştim güzele benziyor fakat ben daha çok GoW ve DmC tarzı bir şeyler arıyorum. Yine de teşekkür ederim.