PC için hangi kol daha iyi?

Gece242242

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX1650 i512400H 8GB RAM
Merhaba umarım iyisinizdir. direkt konuya gireceğim. ben kol almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum. tecrübem de çok yok. sizin önerebileceğiniz kaliteli bir kol varsa yazabilirsiniz ben DualShock 4 ya da Monster Pusat gamepad almayı düşünüyorum.

Bilgisayardan oynayacak isen DualShock'tan uzak dur. Aşırı hızlı drift sorunu başlıyor. Monster dayanıklıdır. Bende var 4 yıldır mis gibi çalışıyor. Bir de şimdi indirim var AliExpress'ten GameSir Nova Lite aldım 800 TL'ye geldi. Ona da bakabilirsiniz. Bütçeniz yeter iste 8BitDo Ultimate de çok iyi.

Hall effect özelliğine sahip. Yani gamepadin analogları uzun ömürlü sorun çıkartmaz. Taşımanız için koruyucu kılıf ve direkt bilgisayara takıp bağlanmasını yapmanız icin bir adaptör gönderiliyor. İnternetten de bakabilirsiniz gayet fp bir ürün. Türkiyede 1300 bandında satılıyor ama şuan 900den ucuza geliyor. Ben hem siyah hem beyazını aldım daha fazla indirim oldu tanesi 800e geldi.

Hall effect özelliğine sahip. Yani gamepadin analogları uzun ömürlü sorun çıkartmaz. Taşımanız için koruyucu kılıf ve direkt bilgisayara takıp bağlanmasını yapmanız icin bir adaptör gönderiliyor. İnternetten de bakabilirsiniz gayet fp bir ürün. Türkiyede 1300 bandında satılıyor ama şuan 900den ucuza geliyor. Ben hem siyah hem beyazını aldım daha fazla indirim oldu tanesi 800e geldi.
Hocam 400e düşmüş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı