PC için hikayeli oyun önerisi

Eline emeğine sağlık, liste için teşekkürler. RDR2'yi bitirdim. GoW oynadim Ragnarok kaldı. Ama oynar mıyım bilmiyorum. Bayağı oyun oynamışsın ama birinin adini yazmamissin. Oynamadiysan eger Detroit çok iyi oyun. Tavsiye ederim. Witcher 3 ne temalı bir oyun? 2. Sırada o yüzden soruyorum.

Üzerinden aylar geçmiş ama Witcher 3 oynanmalı!

Yazığım zaman oyun bilgim yok denecek kadar azmış şimdi çok daha iyi. Witcher 3 mekanikleri beni aşırı soğuttu 20 saat kadar oynadım ama bir an önce bitsin diye yalvarıyordum. Yarıda kaldı zaten. Ama tarzımı buldum aşırı zorlayıcı souls-like ve derin hikayeye sahip oyunlar aşırı çekiyor. Elden Ring'i 400 saat oynadım. Tavsiye ederim. Onun dışında Mafia oyunlarına başladım mekanikleri ve grafikleri hiç yoktan iyidir ama hikaye çok iyi. GoW oyunları da öyle eski oyunlar bence hikaye bakımından bana göre daha sürükleyici. Remastered'ı dört gözle bekliyorum.

Ghost of Tsushima önerebilirim savaş tarzı oyunlar seviyorsan mükemmel.

Mafia definivite Edition. God of War Black Myth: Wukong Cyberpunk 2077 Elden Ring Resident Evil Village Death Stranding.

Kesinlikle Uncharted 4 oynamalısın 1 ay önce bitirdim ama hala aklımda.

ResideNT evil serisi kesin bitir 5 6 gereksiz onları oynama gerek yok ozellikle 4 oyun mükemmel paran varsa 4 remake al onu bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…