PC için hikayeli oyun önerisi

Daha fazla  
Tomb Raider, Detroit Become Human, Red Dead Redemption, Life is Strange 2, Mafia 2 ve GTA 4 oyunlarını oynadım. Fizikleri daha gerçekçi olan oyunlar daha hoşuma gidiyor Mafia 2 ve Red Dead redempiton 2 gibi. Oynadıklarımdan hoşuma gitmeyen Detroit Become Human olmuştu. Sıkmayacak fizikleri güzel bir hikayeli oyun önerisi yaparsanız çok hoş olur.

Tomb Raider, Detroit Become Human, Red Dead Redemption, Life is Strange 2, Mafia 2 ve GTA 4 oyunlarını oynadım. Fizikleri daha gerçekçi olan oyunlar daha hoşuma gidiyor Mafia 2 ve red Dead redempiton 2 gibi. Oynadıklarımdan hoşuma gitmeyen Detroit Become Human olmuştu. Sıkmayacak fizikleri güzel bir hikayeli oyun önerisi yaparsanız çok hoş olur.

Batman Arkham serisi.
The Walking Dead serisi.
GTA 5
GoW 2018.
Marvel Spider-Man Remastered.
Marvel Spider-Man 2
Mafia Remastered'ler.
Uncharted 4
Call of Duty MW serisi.
GoW Ragnarok.

Tomb Raider, Detroit Become Human, Red Dead Redemption, Life is Strange 2, Mafia 2 ve GTA 4 oyunlarını oynadım. Fizikleri daha gerçekçi olan oyunlar daha hoşuma gidiyor Mafia 2 ve Red Dead redempiton 2 gibi. Oynadıklarımdan hoşuma gitmeyen Detroit Become Human olmuştu. Sıkmayacak fizikleri güzel bir hikayeli oyun önerisi yaparsanız çok hoş olur.
Max Payne 2. Hikaye anlatımı biraz kötü ama fizik olarak sizi tatmin edecektir. Ama eski oyun derseniz Max Payne 3 oynayabilirsiniz. O da iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı