PC için joystick tavsiyesi

Bütçe
100₺

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bilgisayarda kullanabileceğim kablosuz joystick önerebilir misiniz?

Bir de bu joystick ne işe yarıyor her oyunu oynayabilir miyim?

Bilgisayarda kullanabileceğim kablosuz joystick önerebilir misiniz?

Bir de bu joystick ne işe yarıyor her oyunu oynayabilir miyim?
F710, Xbox One GamePad'i ve Dualshock 4 önerebilirim. Tabi bütçe belirtmediğiniz için yüksek fiyat yüksek kalite önerdim. Ayrıca istediğiniz şey gamepad mi joystick mi ona göre düzeltin konuyu. Çoğu kişi gamepadleri joystick olarak biliyor fakat yanlış. Joystick uçakları uçurmak vs. için kullanılan sistemlere deniyor örneğin; LOGITECH G Extreme 3D Pro Joystick
Pardon ben bütçeyi görmemişim o fiyata kablosuz bulmak zor bulduklarınız da düzgün olmayacaktır diye tahmin ediyorum.

Neyse teşekkürler.

Bu bilgisayar da çalışır mı?

Piyasada şuan popüler olarak F710-Xbox One GamePad-Dualshock 4 var. Bunların haricinde Monster Pusat var. Ben F710 kullanıyorum. Sanırım yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve bir sıkıntı kasma donma olmadı. Çekim mesafesi iyi hatta yetmezse diye yanında uzatma kablosu veriyorlar. Ben hatta üzerine kahve döktüm ona rağmen hala hayatta. Pil takıp kullanıyorum ve maalesef şarj edilmiyor ama 2 duracell pil kullanıyorum ve 2-3 ay bayağı dayanıyor o piller. Tavsiye ederim ben aldığımda 140 liraydı sanırım şuan çok pahalı. Ama alırsan eğer seni götürür. Bu arada sağlamlık konusunda pek yardımcı olamam çünkü bazı oyuncular sinirlendiğinde sinirini oyun kolundan çıkarır fırlatırlar. Ben daha önce fırlatmadığım için bilmiyorum sağlamlığını . Ama hangi kolu atarsan at kırılıyor elbette. O yüzden sağlamlığı kriterlerine ekleme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…