PC için kablolu 500TL civarı gamepad önerisi

MamiFK

Hectopat
Daha fazla  
Rocket League, eFootball, hikayeli oyunlar oynayacağım. Beni uzun süre götürecek kaliteli bir gamepad önerir misiniz?
Bu iyi midir?

Rocket League, eFootball, hikayeli oyunlar oynayacağım. Beni uzun süre götürecek kaliteli bir gamepad önerir misiniz?
Bu iyi midir?
xbox 360 aldım iki gün oldu henüz fazla kullanmadım ama baya araştırarak aldım.
logitech f310 ile bunun arasında kalmıştım xbox'ın daha çok önerildiğini gördüm. sen de bir araştır istersen (orijinal değil bu arada ama çok bir farkı yokmuş gayet kaliteli buldum ben titreşimleri vs gayet güzel) ayrıyeten logitech f310da titreşim yokmuş o yüzden de tercihim xbox oldu açıkçası https://www.hepsiburada.com/microso...-kablolu-oyun-kolu-controller-p-hbv00000o8qga

Bu iyi midir?
Logitech çakma Xbox 360 kolundan daha iyidir. Zamanında ben de çakma Xbox 360 kol aldım ama analogları hiç hoşuma gitmedi gitmeyen bir ölü bölgesi var ve çabucak bozuldu zaten.

Logitech çakma Xbox 360 kolundan daha iyidir. Zamanında ben de çakma Xbox 360 kol aldım ama analogları hiç hoşuma gitmedi gitmeyen bir ölü bölgesi var ve çabucak bozuldu zaten.

İkisi arasında kaldım. Satıcı orijinal demiş Xbox'a ama ne kadar doğru bilemem.

yok orijinal olmadığına eminim ama dediğim gibi uzun süreli kullanmadım. biraz araştırıp kullananların yorumunu dikkate alırsan daha sağlıklı olur

hocam Xbox 360 18 yıllık cihaz ve üretimi 2016'da durdu nasıl orjinal oluyormuş.

Xbox kolunu uzun bir süredir kullanıyorum ve ben aldığımda 150 TL civarlarındaydı, titreşimi bazen sapıtabiliyor fakat taş gibi hala. Çoğunlukla Rocket League oynuyorum, ilk başlarda kontrollerinde zorlansam da bayağı akıyor şu an, hiçbir tuşunda sorun yaşamadım. Ürün orijinal değil fakat birebir aynısı, bu fiyat skalasında hala alınabilecek en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum. Ek olarak Xbox kolu birebir olduğu için bilgisayara taktığınız gibi hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Bilgisayar bütün oyunlarda 360 kolu olduğunu tanıyor ve çoğu işlemi kolaylıkla yapıyorsunuz. Kesinlikle öneririm bozulsa tekrar alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…