PC için kaspersky yazılım en ucuz nerden alınır?

Ulupsu

Picopat
Daha fazla  
PC için kaspersky yazılım en ucuz nerden alınır. İlla kendi sitesinden mi almalıyız?

Güvenlik yazılımlarını kendi 3.parti sitelerden almanızı önermiyorum

3. parti sitelerden anahtar alınca ne gibi sıkıntılar olabiliyor hocam. (yanlış anlamayın gerçekten soruyorum)

O şekilde bir anahtar sorun olmaz yalnız anahtarın geçerlilik süresi, kaç kişiye satıldığı, ne şekilde elde edildiği biraz belirsiz olacaktır. Bunun dışında anahtarı içinde diye çakma programı malware halinde satanlar da var. Amacımız güvenlikse en doğrusu kendi sitesinden almaktır 3-5 kuruş az vermek için riske gerek yok.

Gezginlerden indir işte

Satın almaktan bahsediyor indirmekten değil.
PC için Kaspersky yazılım en ucuz nereden alınır. İlla kendi sitesinden mi almalıyız?

Pek sıkıntı yok anahtarda ama onda da yayıncısına destek verip vermediğin belli değil bir de lisanslar iptal edilebilir ESET lisansını 5 liraya satan görmüştüm.

Satın almaktan bahsediyor indirmekten değil.
Espri yapmış galiba. Ehe.
Virüs yazılımını kendi sitesinden almalısın. Yoksa hiç kullanma işi Defender'a bırak daha iyi.
Teknosa dan ya da hepsi burada dan alsam daha ucuz olur muydu? Sonuçta aynı yazılım aynı kod değil mi?
Bitdefender ve Kaspersky zaman zaman indirimler yapıyor ciddi miktarda. İndirimleri takip etmenizi öneririm.
Tam aradığım cevaptı, indirimse beklerim ben. Ama ne zaman olacağı belli mi yoksa zamansız mı oluyor indirimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…