AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 4 26 Temmuz 2022 #1 Yakın zamanda bir masa almayı düşünüyorum ama üçlüyü altına bir yere yapıştırmak veya takmak istiyorum ama bunun adının veya ne yapabilecegim aklıma gelmedi. Önerisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Kabloların ve üçlünün görünmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Yakın zamanda bir masa almayı düşünüyorum ama üçlüyü altına bir yere yapıştırmak veya takmak istiyorum ama bunun adının veya ne yapabilecegim aklıma gelmedi. Önerisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Kabloların ve üçlünün görünmesini istemiyorum.
Cloudwpgg Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 İkea bekant kullanıyorum yuksekligi ayarlanabiliyor 80x120 cok memnunum oneririm.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 4 26 Temmuz 2022 #3 Cloudwpgg dedi: İkea bekant kullanıyorum yuksekligi ayarlanabiliyor 80x120 cok memnunum oneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam masayı kendim yaptıracağım bu altındaki şeyin adı ne ya bunu nasıl yapabilirim?
Cloudwpgg dedi: İkea bekant kullanıyorum yuksekligi ayarlanabiliyor 80x120 cok memnunum oneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam masayı kendim yaptıracağım bu altındaki şeyin adı ne ya bunu nasıl yapabilirim?