PC için önerileriniz..

omer3175

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: İntel i3-2130 3.40 Ghz
Anakart: intel H61 Express Chipset
Ram:4 GB
Ekran kartı: Atı Radeon HD 7350
HDD:750 GB Seagate

Bu Pc yi iyileştirmek istiyorum..öncelikli olarak neler, değiştirmem gerekiyor.. Beni düşüncem ilk olarak ram dir. Sizce daha başka neleri değiştirmem gerekli.. Teşekkürler.

Ram'de değişikliğe gerek yok şuanlık. Öncelikle bütçe belirtin.. Ekran kartını değiştirmeliyiz diye düşünüyorum. Ondan sonra 4 GB ram takviyesi yapılabilir. Anakart'a uyuyorsa tabiki de.

Ekran kartınız değişebilir. Güç kaynağınız kaç W bütçenize göre güç kaynağı alınması da gerekebilir. Bütçenizi belirtir misin.

i3 yerine i5 alınabilir, ekran kartı değiştirilebilir. Tabi ki önemli olan bütçe.

Ram'de değişikliğe gerek yok şuanlık. Öncelikle bütçe belirtin.. Ekran kartını değiştirmeliyiz diye düşünüyorum. Ondan sonra 4 GB ram takviyesi yapılabilir. Anakart'a uyuyorsa tabiki de.
Bütçem şu an için 500 TL nasıl takviyeler yapışabilir öneriniz nedir bende Nvidia ekran kartı kullanmayı istiyorum açıkçası.

Bütçem şu an için 500 Tl.. arkadaşlar

Güç kaynağınızı öğrenmemiz lazım. Kasayı açıp bakabilirsiniz. Üzerinde yazar.

Bütçeniz çoksa yeni sistem toplayabilirsiniz. Sisteminiz kötü sayılmaz. Bir şeyler değiştirmek isterseniz ekran kartından başlayın. SSD alabilirsiniz veya RAM takabilirsiniz.
SSD ler hakkında çoz az bilgim var neden gerekli olabileceğini yazarsanız sevinirim.

500tl bütçe ile ekran kartını değiştirirseniz AMD almanız daha verimli olur. Nvidia'nın o seviyede GTX750ti'si var. AMD tarafında R9 270 ve R9 270X var. R9 270X ve R9 270, GTX 750ti'den daha performanslı kartlar. Güç kaynağınızı da ayrıca belirtiniz.
SSD, kısaca normal sabit diskin pahalı ve çok daha hızlı olan versiyonudur. Veri depolamaya yarayan bir araçtır. Ses yapmaz. Sabit durması gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…