@NiqhtMegatron Dongle ile geliyor, bence gayet sağlam. Sinyal kopması sorunu falan da yaşamadım henüz. Ama aldığın yere dikkat et. Boss Bilişim ne kadar güvenli? Bilmiyorum...
@NiqhtMegatron dongle ile geliyor, bence gayet sağlam. Sinyal kopması sorunu falan da yaşamadım henüz. Ama aldığın yere dikkat et. Boss bilişim ne kadar güvenli? Bilmiyorum...
Hocam sizi de çok yormak istemiyorum çok soru sordum ama bu cihaz dongle ile geliyor yani bir Xbox Controller+dongle alsam yeni vergilerle falan neredeyse 1000 TL'ye gelecek az ucuza alayım desem 800'den aşağı inmez acaba bu cihazı kullandiysaniz + ve -lerini söyleyebilir misiniz? Hard rekabetçi oyunlar falan oynamıyorum RDR 2 AC Odyssey bir de NBA 2K20 oynamayı düşünüyorum. Siz tavsiye eder misiniz?
@NiqhtMegatron
Artıları:
Sağlam
Şarj edilebilir batarya
Geniş sinyal alanı
Kaymaz yapısı
Tuş hassasiyeti
Farklı Profil Desteği
Şarjı gayet yeterli gidiyor
İki farklı dpad opsiyonu (Ekstra farklı bir dpad de geliyor, araştırırsan hemen görürsün. Bir adet artı şeklinde, bir adet çembersel.)
Eksileri:
Aşırı uzun oynamada elleri ağrıtabilir
Elleri biraz terletiyor
Trigger tuşlarına basmak biraz zor kalıyor
Şahsen aldığıma gayet memnumun. Her oyunumu da Controller ile oynarım, göz önüne alın bunu. Daha ucuz bir ürün aranırsa Monster Pusat Pro modeline bakabilirsiniz.