X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.338 Çözümler 1 Yer Ankara 5 Mayıs 2025 #1 Sorum yukarıda yazdığım, gibi fikirleriniz nedir? Çok kararsızım bu konuda.
ibrahiimw Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Oynadığın oyunlara göre değişiri hangi oyunları oynuyorsun?
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.338 Çözümler 1 Yer Ankara 5 Mayıs 2025 #3 ibrahiimw dedi: Oynadığın oyunlara göre değişiri hangi oyunları oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hikaye oyunları Sony'nin tüm oyunları bir de GTA.
ibrahiimw dedi: Oynadığın oyunlara göre değişiri hangi oyunları oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hikaye oyunları Sony'nin tüm oyunları bir de GTA.
ibrahiimw Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #4 xBN dedi: Hikaye oyunları Sony'nin tüm oyunları bir de GTA. Genişletmek için tıkla... Fortnite, FC 25 , Pes , Rocket League gibi kol ile daha iyi performans aldığın oyunları oynuyorsan alınabilir. Ben senin yerinde olsam hikaye oyunları için kol satın almazdım.
xBN dedi: Hikaye oyunları Sony'nin tüm oyunları bir de GTA. Genişletmek için tıkla... Fortnite, FC 25 , Pes , Rocket League gibi kol ile daha iyi performans aldığın oyunları oynuyorsan alınabilir. Ben senin yerinde olsam hikaye oyunları için kol satın almazdım.
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #5 xBN dedi: Hikaye oyunları Sony'nin tüm oyunları bir de GTA. Genişletmek için tıkla... Gamepad ile oynaması zevkli oyunlar ama olmasa da olur denebilir.
xBN dedi: Hikaye oyunları Sony'nin tüm oyunları bir de GTA. Genişletmek için tıkla... Gamepad ile oynaması zevkli oyunlar ama olmasa da olur denebilir.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.450 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2025 #6 Online rekabetçi oyunlar harici alıştın mı bırakamıyorsun. Çok daha rahat. Eskiden klavye mousela nasıl oynuyormuşum diyorum.
Online rekabetçi oyunlar harici alıştın mı bırakamıyorsun. Çok daha rahat. Eskiden klavye mousela nasıl oynuyormuşum diyorum.
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #7 Almak istiyorsanız öneride bulunabilirim. Tuş dizilimi PlayStation mı yoksa Xbox mı olsun?
1.3 Multijet Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 5 Mayıs 2025 #8 xBN dedi: Sorum yukarıda yazdığım, gibi fikirleriniz nedir? Çok kararsızım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanacağınız oyuna göre değişir, örneğin ben sırf BeamNG.Drive için aldım ve iyikide almışım.
xBN dedi: Sorum yukarıda yazdığım, gibi fikirleriniz nedir? Çok kararsızım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanacağınız oyuna göre değişir, örneğin ben sırf BeamNG.Drive için aldım ve iyikide almışım.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 874 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #9 Kesinlikle şart bence hikayeli oyun oynanıyorsa hocama katılıyorum. Bold Pilot dedi: Online rekabetçi oyunlar harici alıştın mı bırakamıyorsun. Çok daha rahat. Eskiden klavye mousela nasıl oynuyormuşum diyorum. Genişletmek için tıkla...
Kesinlikle şart bence hikayeli oyun oynanıyorsa hocama katılıyorum. Bold Pilot dedi: Online rekabetçi oyunlar harici alıştın mı bırakamıyorsun. Çok daha rahat. Eskiden klavye mousela nasıl oynuyormuşum diyorum. Genişletmek için tıkla...
SekiroSDT Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #10 Bence keyifli bir deneyim için kesinlikle şart bir köşede durabilir gamepad ile oyun oynamak kafamı bile rahatlatıyor açıkçası.
Bence keyifli bir deneyim için kesinlikle şart bir köşede durabilir gamepad ile oyun oynamak kafamı bile rahatlatıyor açıkçası.