Ben PC için ucuz fiyata ürün almak istiyorum (en fazla 800 TL olursa tanesi güzel olur 2 tane almayı düşünüyorum).
Aklımda şu kol var ucuza sizce alınır mı? İdare eder mi?
Kensa Ps 4 Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 2 Adet - Şarj Kablo Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Attığın linkteki gibi dandik gamepadler alma hocam. PC ile tam uyumlu Xinput gamepadler en iyisidir. Senin bütcene en iyi gamepad Logitech F310 olur bence.
Attığın linkteki gibi dandik gamepadler alma hocam. PC ile tam uyumlu Xinput gamepadler en iyisidir. Senin bütcene en iyi gamepad Logitech F310 olur bence.
tamamdır bende kaliteli almayı düşünüyordum 2 tane alınca kablolu laptopa bağlamak için ek bir şey almaya gerek var mıdır onun hakkında bir şey bulamadım ondan size soruyorum kusura bakmayın
Tamamdır bende kaliteli almayı düşünüyordum 2 tane alınca kablolu laptopa bağlamak için ek bir şey almaya gerek var mıdır onun hakkında bir şey bulamadım ondan size soruyorum kusura bakmayın.