Merhaba dostlar. Bugün gamepad almaya karar verdim ancak ortada çok söylenti var. Xbox gamepad kötüleyen, DualSense işlevsiz diyen ben arada kaldım yardımcı olun. Beni uzun yıllar götürecek, sağlam bir kol arıyorum.
-Oynayacağım plartform PC.
-Oyun örnekleri: EA FC, Forza Horizon veya RDR2 gibi hikayeli oyunlar
3-4 Gömlek üstün cihaz değil. Analogları çabuk aşınıyor. Fazla hassas. Şarjı az gidiyor kablosuz kullanırsan. İşlerini yazılımla hallediyorsun bazı oyunlar gene bile hata verebiliyor. Çoğu oyunda haptic özellikleri çalışmıyor. 3600 lira verip kendi paranla rezil olmaktır PC için Dualsense almak. Bunu hem evde PS5 hemde PC bulunduran biri olarak söylüyorum.Dualsense yapıştır. Şuanda ithalatçı garanti fiyatına bilkom garantili var. Elektronik: Sony DualSense PS5 oyun kolu (Bilkom garantili) 3.649 TL
Windows ile sırf %100 uyumu olmadığı için xbox aldıranlara hayret ediyorum. Yazılım ile hallediliyor ve 3-4 gömlek üstün bir cihaz alıyorsun.
4000'e çıkabilirim sorun yok, xbox 9. nesil seti zaten 4100 ediyor amazonda. (Şarj istasyonu + Bluetooth adaptör ve gamepad)3-4 Gömlek üstün cihaz değil. Analogları çabuk aşınıyor. Fazla hassas. Şarjı az gidiyor kablosuz kullanırsan. İşlerini yazılımla hallediyorsun bazı oyunlar gene bile hata verebiliyor. Çoğu oyunda haptic özellikleri çalışmıyor. 3600 lira verip kendi paranla rezil olmaktır PC için Dualsense almak. Bunu hem evde PS5 hemde PC bulunduran biri olarak söylüyorum.
Bu arada basit hikayeli oyunlar oynicam dediği için arkadaş ucuz bir ürün önerdim. 3600-4000TL bütçesi varsa hem Xbox 9. nesilden hemde Dualsense'den 10 gömlek üstün kol önerebilirim
2. Önerim de bu olsun ucuzlardan.
Dualsense amazondan veya incehesaptanda alırım, orada hem Türkiye garantili ancak benim kafam rahat olsun diye forum açtım hocam. Sorunsuz, rahat bir şekilde oynatsın ancak sağlam ve kaliteli olsun kafasındayım.Dualsense yapıştır. Şuanda ithalatçı garanti fiyatına bilkom garantili var. Elektronik: Sony DualSense PS5 oyun kolu (Bilkom garantili) 3.649 TL
Windows ile sırf %100 uyumu olmadığı için xbox aldıranlara hayret ediyorum. Yazılım ile hallediliyor ve 3-4 gömlek üstün bir cihaz alıyorsun.
Hocam sen bana şöyle güzelinden, bir sorun olunca ulaşabileceğim güvenilir, sağlam, kaliteli ve oyunlarda sıkıntı yaşatmayan bir kol önerirsen sevinirim. Almışken bir kere alma, en iyisini alma kafasındayım.3-4 Gömlek üstün cihaz değil. Analogları çabuk aşınıyor. Fazla hassas. Şarjı az gidiyor kablosuz kullanırsan. İşlerini yazılımla hallediyorsun bazı oyunlar gene bile hata verebiliyor. Çoğu oyunda haptic özellikleri çalışmıyor. 3600 lira verip kendi paranla rezil olmaktır PC için Dualsense almak. Bunu hem evde PS5 hemde PC bulunduran biri olarak söylüyorum.
Bu arada basit hikayeli oyunlar oynicam dediği için arkadaş ucuz bir ürün önerdim. 3600-4000TL bütçesi varsa hem Xbox 9. nesilden hemde Dualsense'den 10 gömlek üstün kol önerebilirim
2. Önerim de bu olsun ucuzlardan.
Hoam siteyi araştırdımda pek güvenli değil diyorlar.Gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - RGB - H
Gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad ● Patentli Maglev titreşim motoru. ● Hall etkisi joystick ve tetikleyiciler. ● 2200 seviyesinde yüksek hassasiyetli Joystick, daha hassas mikro kontrol sağlar. ● 1000Hz kablolu ve kablosuz, süper yanıt. Analog tetikleyiciler ve dijital tetikleyiciler...shop.connectgame.com.tr
Eki Görüntüle 2367138
Ozaman tam paket Gulikit KK3 Max öneririm. Her türlü oyunu oynarsın. Haptic Feedback kadar olmasa da maglev motorları var benzer. Analogları hall effect yada TMR teknolojisi kullanıyordu stick drift yapmayan falan sağlam kol elimde 2 tane var şuan.
Birde ben eklemeyi unutmuşum, ben hayatımda ilk kez gamepad kullanacağım hocam.Hoam siteyi araştırdımda pek güvenli değil diyorlar.
Amazon.com.tr elindeki bu mu hocam, amazondan alma fırsatım varken başka yerden almayayımda. En azından amazon güvencem olur içimde.Gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - RGB - H
Gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad ● Patentli Maglev titreşim motoru. ● Hall etkisi joystick ve tetikleyiciler. ● 2200 seviyesinde yüksek hassasiyetli Joystick, daha hassas mikro kontrol sağlar. ● 1000Hz kablolu ve kablosuz, süper yanıt. Analog tetikleyiciler ve dijital tetikleyiciler...shop.connectgame.com.tr
Eki Görüntüle 2367138
Ozaman tam paket Gulikit KK3 Max öneririm. Her türlü oyunu oynarsın. Haptic Feedback kadar olmasa da maglev motorları var benzer. Analogları hall effect yada TMR teknolojisi kullanıyordu stick drift yapmayan falan sağlam kol elimde 2 tane var şuan.
Açık ve net söyleyim ben olsam 3000-4000 lira gamepad'e vermezdim çünkü oynayacağın oyunlar için bukadar pahalı gamepad'ler gereksiz. Easysmx X15 veya 8bitdo 2C alırdım. Hem ikisi de fiyatına göre sağlam kollar öyle dandik çakma kollar ile karşılaştırılamaz.Hoam siteyi araştırdımda pek güvenli değil diyorlar.
Birde ben eklemeyi unutmuşum, ben hayatımda ilk kez gamepad kullanacağım hocam.
O gümrükten geçmez malesef. Connectgame güvenilir site. İlla pahalı birşey alıcam dersen ama ilk 2 attığım gamepad zaten işini fazlasıyla görecektir.Birde ben eklemeyi unutmuşum, ben hayatımda ilk kez gamepad kullanacağım hocam.
Amazon.com.tr elindeki bu mu hocam, amazondan alma fırsatım varken başka yerden almayayımda. En azından amazon güvencem olur içimde.