PC için oyun kolu tavsiyesi

8bitdo önceden almak istediğim bir koldu araştırmıştım, onu alabilirim hocam. İleride PS geçersem eğer bu kollar boşa mı çıkar, dediğim gibi hiç gamepad bilgim yok benim. Yavaştan FPS, Online gibi oyunları bıraktığımdan atılıyorum bu türe.

Benim için kalite, güven ve sağlamlık olsun yeterli hocam. Firmada arkasında durursa ne ala memleket derim.
 
Playstation geçersen PS için kullanamazsın PC kolları bunlar evet boşa çıkar. Hikayeli oyunlar ve yarış oyunları oynayacak insanlar için fazlasıyla yeterli. 4000TL civarı vermeye gerek yok. 2C kolu Xbox'dan bile daha iyi 9. nesilden.

Connect'den daha önce birkaç ürün aldım. Çok fazla ürün alan da oldu sonradan. Eskiden satış sonrası destekleri iyi değildi ama zamanla düzelttiler.
 
Tamamdır hocam, 8bitdo'ya bakayım Amazondan teşekkürler. Başka önerin varsa ben bugün buralardayım.
 
Bide ürünün resmi distribütörü oldukları için daha güvenilir haliyle.

Tamamdır hocam, 8bitdo'ya bakayım Amazondan teşekkürler. Başka önerin varsa ben bugün buralardayım.
Attığım yerden de alabilirsin gene Gizala'da resmi 8bitdo Distribütörü. Kısacası direk muhattabından almış olacaksın.
 
Forumda araştırdımda, bende öyle bilgilendim yoksa hiç tanımadığım bir site. Yardımın için sağol, dediğim gibi aklına ürün gelirse at yeterki hocam. Ben bir karşılaştırma yapayım, liste hazırlayayım öyle kararımı vereyim.
 
İfadeler: DMN
Dediklerinin hiçbir alakası yok. Bunlar ds almamak için sebep değil hatta biri bana böyle karşı argüman sunsa daha da çok ds alasım gelir Sadece Adaptif tetikten bahsetsem konu kapanır güzel kardeşim. Xbox kolu deneyimledin mi bilmiyorum ama ne hoparlor ne mıkrofon ne tıtresım gucu bakımından dualsense ıle denk degıl. Yazılımda bir problem çıkardığı falan yok. Her oyunda haptic feedback calısmıyor demıssın zaten o tur oyunlarda kolu xbox360 olarak tanıtıp kullanıyorsun. Xboxun haptici rezil oldugu ıcın sana calısmamıs gibi gelebilir. Ayrıyeten önerdiğin kolu bütçesi düşük arkadaşlara hep önerdim tavsiye ettim ve 10 gomlek ustu daha ıyıymıs Ben konu sahıbı olsam bu arkadası cok cıddıye almazdım. Ha ben bir kola bu kadar para vermeyide gerek görmüyorum 3500 cidden ciddi bir rakam. Onun yerine attığın o 8bitdoyu alırdım harika bir fp ürün. Ve konu sahibi arkadaşa diyorum madem uzun ömürlü birşey istiyorsun tanımadığın markayı almayacaksın.
 

Hepsinin incelemeleri internette var Türkçe kaynak bulmak zor ben genelde İngilizce'den araştırma yapıyorum.
 
Hocam tanımadığım markayı almam zaten bu hayatımın her yerinde öyle, ben önüme listemi hazırladım, karşılaştırıp, araştırıp alacağım. Ben gamepad'den pek anlamam bundan bahsetmiştim, iki büyük marka biliyorum birisi Sony diğeri Xbox bunlardan başka almak istemezdim ancak forumda ikisinide kötüleyen insanlar görünce benimde içime kuşku düştü maalesef.
 
Elimde Dualsens var hocam adaptive tetik nedir biliyorum. Ne var Dualsens'in avantajı haptic feedback ve tetik özelliği çoğu oyunda çalışmıyor. Çoğu oyunda çalışmayan özelliği ben boşa özellik diye saymam. Gamepad koleksiyoneriyim bu arada sadece son 1 senede 20-30 farklı gamepad kullandım. Evimde hem PS5 hemde PC var gayet hem dualsens hemde Xbox 9. nesil kolunu da aktif kullanıyorum yan başka markalar da dahil o yüzden konuştuğun kişi boş biri değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…