SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 884 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim PC'de oyun az. Oyun önerebilirseniz sevinirim.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2023 #2 Sistem? Bütçe?
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Sistem ve bütçeyi biz tahmin ediyoruz galiba kahin olduğumuz için.
qxoryuked Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri XFX RX6700XT 12GB R5-5600X DDR4 2X16 32GB RAM ASUS PRİME B450 MK II FSP HYDRO 750W +80 ZOKO Melody 4x Fan (15k) Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum
Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 SamsunLee dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim PC'de oyun az. Oyun önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunları öneririm hocam. Sistem, bütçe ve ne tür sevdiğini de yazsaydın ya qxoryuked dedi: Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum Genişletmek için tıkla... Ne tür bir oyun istediğini bilmiyoruz.
SamsunLee dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim PC'de oyun az. Oyun önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunları öneririm hocam. Sistem, bütçe ve ne tür sevdiğini de yazsaydın ya qxoryuked dedi: Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum Genişletmek için tıkla... Ne tür bir oyun istediğini bilmiyoruz.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 qxoryuked dedi: Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım. Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Çok toxic bir kullanıcısın kanka saçma düşüncelere sahipsin seni saçma bulanlara beğenmedim gülücük gibi emoji atıyorsun galiba yaşın 12 filan.
qxoryuked dedi: Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım. Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Çok toxic bir kullanıcısın kanka saçma düşüncelere sahipsin seni saçma bulanlara beğenmedim gülücük gibi emoji atıyorsun galiba yaşın 12 filan.
qxoryuked Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri XFX RX6700XT 12GB R5-5600X DDR4 2X16 32GB RAM ASUS PRİME B450 MK II FSP HYDRO 750W +80 ZOKO Melody 4x Fan (15k) Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 Mky dedi: Tüm oyunları öneririm hocam. Sistem, bütçe ve ne tür sevdiğini de yazsaydın ya Ne tür bir oyun istediğini bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Bir şey belirtmediyse tür olarak direkt öner geç, bu kadar basit.
Mky dedi: Tüm oyunları öneririm hocam. Sistem, bütçe ve ne tür sevdiğini de yazsaydın ya Ne tür bir oyun istediğini bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Bir şey belirtmediyse tür olarak direkt öner geç, bu kadar basit.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2023 #8 qxoryuked dedi: Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum Genişletmek için tıkla... Kanka evet illa bilmemiz lazım. Örneğin benim bilgisayarım Arkham Knight'ı kaldırmıyor bak yanlış bildin.
qxoryuked dedi: Aga ne diyorsunuz adam bütçe ve donanım belirtmediyse direk önerin illa bilmenizmi lazım Ben Papers, Please ve Batman Arkham Knight öneriyorum Genişletmek için tıkla... Kanka evet illa bilmemiz lazım. Örneğin benim bilgisayarım Arkham Knight'ı kaldırmıyor bak yanlış bildin.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #9 beydirbey dedi: Kanka evet illa bilmemiz lazım. Örneğin benim bilgisayarım Arkham Knight'ı kaldırmıyor bak yanlış bildin. Genişletmek için tıkla... Bilmesek sonsuzluk olur zaten adama RDR2 öneririz boşa gider parası yetmez sistem yetmez.
beydirbey dedi: Kanka evet illa bilmemiz lazım. Örneğin benim bilgisayarım Arkham Knight'ı kaldırmıyor bak yanlış bildin. Genişletmek için tıkla... Bilmesek sonsuzluk olur zaten adama RDR2 öneririz boşa gider parası yetmez sistem yetmez.
qxoryuked Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri XFX RX6700XT 12GB R5-5600X DDR4 2X16 32GB RAM ASUS PRİME B450 MK II FSP HYDRO 750W +80 ZOKO Melody 4x Fan (15k) Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #10 Adonis31 dedi: Çok toxic bir kullanıcısın kanka saçma düşüncelere sahipsin seni saçma bulanlara beğenmedim gülücük gibi emoji atıyorsun galiba yaşın 12 Genişletmek için tıkla... Hahahahha bana diyor bunları beydirbey dedi: Kanka evet illa bilmemiz lazım. Örneğin benim bilgisayarım Arkham Knight'ı kaldırmıyor bak yanlış bildin. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi misin sen?
Adonis31 dedi: Çok toxic bir kullanıcısın kanka saçma düşüncelere sahipsin seni saçma bulanlara beğenmedim gülücük gibi emoji atıyorsun galiba yaşın 12 Genişletmek için tıkla... Hahahahha bana diyor bunları beydirbey dedi: Kanka evet illa bilmemiz lazım. Örneğin benim bilgisayarım Arkham Knight'ı kaldırmıyor bak yanlış bildin. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi misin sen?