Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 qxoryuked dedi: Bir şey belirtmediyse tür olarak direkt öner geç, bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Çıkışmana gerek yok. Neden bu kadar sinirlisin?
qxoryuked dedi: Bir şey belirtmediyse tür olarak direkt öner geç, bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Çıkışmana gerek yok. Neden bu kadar sinirlisin?
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #12 qxoryuked dedi: Hahahahha bana diyor bunları. Konu sahibi misin sen? Genişletmek için tıkla... Sen kimsin padişahın oğlu musun? Mky dedi: Çıkışmana gerek yok. Neden bu kadar sinirlisin? Genişletmek için tıkla... Belli ki yaşı yetmiyor sinir ve toxiclik yapıyor dışarıda herkes dışlayınca sinirini burada atıyor takmaya gerek yok.
qxoryuked dedi: Hahahahha bana diyor bunları. Konu sahibi misin sen? Genişletmek için tıkla... Sen kimsin padişahın oğlu musun? Mky dedi: Çıkışmana gerek yok. Neden bu kadar sinirlisin? Genişletmek için tıkla... Belli ki yaşı yetmiyor sinir ve toxiclik yapıyor dışarıda herkes dışlayınca sinirini burada atıyor takmaya gerek yok.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #13 Adonis31 dedi: Bilmesek sonsuzluk olur zaten adama RDR2 öneririz boşa gider parası yetmez sistem yetmez. Genişletmek için tıkla... Sanırım konuyu yan hesabından falan açmış arkadaş. Çok fena savunuyor.
Adonis31 dedi: Bilmesek sonsuzluk olur zaten adama RDR2 öneririz boşa gider parası yetmez sistem yetmez. Genişletmek için tıkla... Sanırım konuyu yan hesabından falan açmış arkadaş. Çok fena savunuyor.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2023 #14 qxoryuked dedi: Konu sahibi misin sen? Genişletmek için tıkla... Senin önerinin doğru olamayacağını kanıtladım işte konu sahibinin kim oldugunun önemi yok.
qxoryuked dedi: Konu sahibi misin sen? Genişletmek için tıkla... Senin önerinin doğru olamayacağını kanıtladım işte konu sahibinin kim oldugunun önemi yok.
Laserion Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #15 Steam de Max Payne 2 indirimde. Hem Sudan ucuz. Pc 20 yıllık değilse oynayabilirsin. Güzel oyundu zamanında.
Steam de Max Payne 2 indirimde. Hem Sudan ucuz. Pc 20 yıllık değilse oynayabilirsin. Güzel oyundu zamanında.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #16 Tamam arkadaşlar uzatmayalım bence. Konu dışına çıktık. Adamlık bizde kalsın susalım.