Cemil881 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:02 #31 yagz333 dedi: Assetto Corsa EVO. Genişletmek için tıkla... Bende Assetto Corsa var ama EVO nedir ne gibi farklılıkları var? Holland184 dedi: Vampire the masqurade bloodlines 1-2 Genişletmek için tıkla... Listeme ekledim teşekkürler 2. oyun ile alakalı optimizasyon kötü diye duydum.
yagz333 dedi: Assetto Corsa EVO. Genişletmek için tıkla... Bende Assetto Corsa var ama EVO nedir ne gibi farklılıkları var? Holland184 dedi: Vampire the masqurade bloodlines 1-2 Genişletmek için tıkla... Listeme ekledim teşekkürler 2. oyun ile alakalı optimizasyon kötü diye duydum.
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:06 #32 Cemil881 dedi: Bende Assetto Corsa var ama EVO nedir ne gibi farklılıkları var? Listeme ekledim teşekkürler 2. oyun ile alakalı optimizasyon kötü diye duydum. Genişletmek için tıkla... EVO da yeni model arabalar var ve grafikler GT7 seviyesinde.
Cemil881 dedi: Bende Assetto Corsa var ama EVO nedir ne gibi farklılıkları var? Listeme ekledim teşekkürler 2. oyun ile alakalı optimizasyon kötü diye duydum. Genişletmek için tıkla... EVO da yeni model arabalar var ve grafikler GT7 seviyesinde.
Cemil881 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:07 #33 yagz333 dedi: EVO da yeni model arabalar var ve grafikler GT7 seviyesinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben bir araştırıyım eğer mod desteği varsa akar.
yagz333 dedi: EVO da yeni model arabalar var ve grafikler GT7 seviyesinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben bir araştırıyım eğer mod desteği varsa akar.
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:20 #34 Cemil881 dedi: Teşekkürler ben bir araştırıyım eğer mod desteği varsa akar. Genişletmek için tıkla... Mod desteği yok modada gerek yok ama GT gibi mantığı.
Cemil881 dedi: Teşekkürler ben bir araştırıyım eğer mod desteği varsa akar. Genişletmek için tıkla... Mod desteği yok modada gerek yok ama GT gibi mantığı.
Cemil881 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:23 #35 yagz333 dedi: Mod desteği yok modada gerek yok ama GT gibi mantığı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler cevabınız için.
yagz333 dedi: Mod desteği yok modada gerek yok ama GT gibi mantığı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler cevabınız için.