PC için oyun önerisi

Aurqq

Picopat
Daha fazla  
Selamlar son zamanlarda bayağı bir canım sıkılıyor hiçbir oyun zevk vermemeye başladı sadece açıp 4 saat falan Steam eFootball 2025 oynuyorum fiyatı ve türü fark etmeksizin oyun önerisi olan var mı?

Sistem her oyunu oynatır.

Son düzenleme:
Selamlar son zamanlarda bayağı bir canım sıkılıyor hiçbir oyun zevk vermemeye başladı sadece açıp 4 saat falan Steam eFootball 2025 oynuyorum fiyatı ve türü fark etmeksizin oyun önerisi olan var mı? (PC)

Detroitle başlangıç yapın arada çerezlik Titan Fall'ın hikayesini oynayabilirsiniz ardından sırasıyla Uncharted, The Last Of Us ve RDR2 önerimdir.

Detroit'le başlangıç yapın arada çerezlik Titan Fall'ın hikayesini oynayabilirsiniz ardından sırasıyla Uncharted, The Last of Us ve RDR2 önerimdir.

Detroit'i kesinlikle deneyeceğim TLOU part 1-2 bitirdim RDR 2 beni sarmadı ama tekrardan deneyeceğim teşekkür ediyorum.

Helldivers 2 deneyebilirsiniz tamamen stres boşaltma oyunu bence.

Selamlar son zamanlarda bayağı bir canım sıkılıyor hiçbir oyun zevk vermemeye başladı sadece açıp 4 saat falan Steam eFootball 2025 oynuyorum fiyatı ve türü fark etmeksizin oyun önerisi olan var mı?

Biliyorum hepiniz beni linçleyeceksiniz ama Fortnite kafa dağıtmak için çok güzel ve eğlenceli bir seçenek ayrıca fena sarıyoo.

Biliyorum hepiniz beni linçleyeceksiniz ama Fortnite kafa dağıtmak için çok güzel ve eğlenceli bir seçenek ayrıca fena sarıyoo.

Linçleyecek bir şey yok ki hocam geçen indirmiştim ardından sistemde yer kalmadı diye silmiştim 500 saatim falan var çok kısa sürede yapmıştım tekrardan bir şans verebilirim.

Detroit'i kesinlikle deneyeceğim TLOU part 1-2 bitirdim RDR 2 beni sarmadı ama tekrardan deneyeceğim teşekkür ediyorum.

GTA serisine en baştan GTA 3'ten veya GTA Vice City'den itibaren şans verebilirsiniz hepsi şu an bile oynanacak mükemmel oyunlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı