N Nihat Eren Kurt Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 Hepinize teşekkür ederim. Alabildiklerimi oynayacağım. Bayram Ak dedi: Battlefield 1 indirimde istersen onu tavsiye edeblirim. Hikayeli oyun olarak demissin gormedim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Hocam bu battlefield nasıl bir oyun, heryerde karşıma çıkıyor ama çözemedim.
Hepinize teşekkür ederim. Alabildiklerimi oynayacağım. Bayram Ak dedi: Battlefield 1 indirimde istersen onu tavsiye edeblirim. Hikayeli oyun olarak demissin gormedim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Hocam bu battlefield nasıl bir oyun, heryerde karşıma çıkıyor ama çözemedim.
John.B Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 62 30 Ocak 2025 #12 Nihat Eren Kurt dedi: PC için alabileceğim ucuz, hikayeli oyunlar önerir misiniz? Seri olursa daha iyi olur. Seri olursa hangi sırayla ilerlemem gerektiğini yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Halo serisi.
Nihat Eren Kurt dedi: PC için alabileceğim ucuz, hikayeli oyunlar önerir misiniz? Seri olursa daha iyi olur. Seri olursa hangi sırayla ilerlemem gerektiğini yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Halo serisi.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #13 Nihat Eren Kurt dedi: Hepinize teşekkür ederim. Alabildiklerimi oynayacağım. Hocam bu Battlefield nasıl bir oyun, her yerde karşıma çıkıyor ama çözemedim. Genişletmek için tıkla... Asker savaş temalı bir oyun Battlefield 1 1.dünya savaşını anlatıyor ve içinde Çanakkale cepheside mevcut.
Nihat Eren Kurt dedi: Hepinize teşekkür ederim. Alabildiklerimi oynayacağım. Hocam bu Battlefield nasıl bir oyun, her yerde karşıma çıkıyor ama çözemedim. Genişletmek için tıkla... Asker savaş temalı bir oyun Battlefield 1 1.dünya savaşını anlatıyor ve içinde Çanakkale cepheside mevcut.
xthelara Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 127 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Sosyolog 30 Ocak 2025 #14 Beyond Two Souls indirimlerde 3 dolara kadar düşüyor hikayesi gerçekten çok güzel tavsiye ederim.