H Halodayi19 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 202 27 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar PC'de kullanmak için PS4 DualShock önerir misiniz?
Keroble Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #2 Direk Xbox gamepadi daha rahat olur PC için.
Melih Kurucan Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #3 Bazı oyunları oynayamayabilirsin onun içinde DS4 programı var onu kullanırsan gayet rahat bir şekilde oynayabilirsin.
Bazı oyunları oynayamayabilirsin onun içinde DS4 programı var onu kullanırsan gayet rahat bir şekilde oynayabilirsin.
H Halodayi19 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 202 28 Mart 2022 #4 Keroble dedi: Direk Xbox gamepadi daha rahat olur PC için. Genişletmek için tıkla... Hocam Ps4 gamepadine alışkınım PlayStation yüzünden ya Melih Kurucan dedi: Bazı oyunları oynayamayabilirsin onun içinde DS4 programı var onu kullanırsan gayet rahat bir şekilde oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet arastirmistim öneri bir DualShock var mı linkleseniz.
Keroble dedi: Direk Xbox gamepadi daha rahat olur PC için. Genişletmek için tıkla... Hocam Ps4 gamepadine alışkınım PlayStation yüzünden ya Melih Kurucan dedi: Bazı oyunları oynayamayabilirsin onun içinde DS4 programı var onu kullanırsan gayet rahat bir şekilde oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet arastirmistim öneri bir DualShock var mı linkleseniz.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2022 #5 Halodayi19 dedi: Hocam Ps4 gamepadine alışkınım PlayStation yüzünden ya Evet arastirmistim öneri bir DualShock var mı linkleseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öneri biraz saçma olur zaten ne istediğinizi yazmışsınız PS4 Dualshock zaten 2 tane var ya V1 alcan yada V2 Replika istemiyorsan tabi.
Halodayi19 dedi: Hocam Ps4 gamepadine alışkınım PlayStation yüzünden ya Evet arastirmistim öneri bir DualShock var mı linkleseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öneri biraz saçma olur zaten ne istediğinizi yazmışsınız PS4 Dualshock zaten 2 tane var ya V1 alcan yada V2 Replika istemiyorsan tabi.
H Halodayi19 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 202 28 Mart 2022 #6 Efe Karakaya dedi: Hocam öneri biraz saçma olur zaten ne istediğinizi yazmışsınız PS4 DualShock zaten 2 tane var ya V1 alcan ya da V2 replika istemiyorsan tabii. Genişletmek için tıkla... Orjin dışında olduğu için öneri istedim hocam hangi replik marka iyidir.
Efe Karakaya dedi: Hocam öneri biraz saçma olur zaten ne istediğinizi yazmışsınız PS4 DualShock zaten 2 tane var ya V1 alcan ya da V2 replika istemiyorsan tabii. Genişletmek için tıkla... Orjin dışında olduğu için öneri istedim hocam hangi replik marka iyidir.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mart 2022 #7 Evet,FPS oynayacaksan öneririm.
H Halodayi19 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 202 28 Mart 2022 #8 302168 dedi: Evet,FPS oynayacaksan öneririm. Genişletmek için tıkla... Fifa oynamak için alıyorum hocam
302168 dedi: Evet,FPS oynayacaksan öneririm. Genişletmek için tıkla... Fifa oynamak için alıyorum hocam
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 28 Mart 2022 #9 çakma alma kesinlikle. Aşırı derecede kalitesizler.
H Halodayi19 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 202 29 Mart 2022 #10 FalconPaw dedi: çakma alma kesinlikle. Aşırı derecede kalitesizler. Genişletmek için tıkla... Sony teşhir ürünü dualshock var 340 TL'ye alınır mı? https://www.hepsiburada.com/sony-ps...AE?magaza=Shopiotv&url_src=and-product-detail
FalconPaw dedi: çakma alma kesinlikle. Aşırı derecede kalitesizler. Genişletmek için tıkla... Sony teşhir ürünü dualshock var 340 TL'ye alınır mı? https://www.hepsiburada.com/sony-ps...AE?magaza=Shopiotv&url_src=and-product-detail