ezel74 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Merhaba, orijinal olmayan bir Dual shock alacağım bütçem 500 TL logoları orijinal PS gibi olsun. Ben aradım da pek bulamadım.
Merhaba, orijinal olmayan bir Dual shock alacağım bütçem 500 TL logoları orijinal PS gibi olsun. Ben aradım da pek bulamadım.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.712 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Bildiğim kadarıyla çakma kollar ne Xbox logosu ne de PS logosu kullanabilir. O yüzden mümkün değil.
ezel74 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 The Real Ferid dedi: Bildiğim kadarıyla çakma kollar ne Xbox logosu ne de PS logosu kullanabilir. O yüzden mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil kare ve X falan var ya onlar
The Real Ferid dedi: Bildiğim kadarıyla çakma kollar ne Xbox logosu ne de PS logosu kullanabilir. O yüzden mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil kare ve X falan var ya onlar
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.712 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 Bu işinize yarar belki.
ezel74 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 The Real Ferid dedi: Bu işinize yarar belki. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam istediğim gibi bir de Bluetooth USB alacaktım onu bulurum iyi sosyaller.
The Real Ferid dedi: Bu işinize yarar belki. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam istediğim gibi bir de Bluetooth USB alacaktım onu bulurum iyi sosyaller.