PC için PS4 emülatörü önerisi

Radiot

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle oyunu PS4'de severek oynuyordum ancak PC'ye yüklediğimde grafikleri yüksek de bile oynasam adeta mobil bir oyun oynarmış gibi hissediyorum, çimler ve oyuncular çok kötü, internet üzerinden PS4 ve PC karşılaştırmasına baktım Konami PC'de grafikleri bilerek düşük olarak koymuş ve hata düzeltmesi yapmamış, yani PC platformunu önemsememiş. Oyun grafik anlamında PC için çöp denilecek kadar kötü, oyundan zevk alamıyorum yani.

Bu durumda PS4 bir oyunu PC'de nasıl açabilirim? Güzel ve hatasız bir oyun istiyorum. PS4 oyunlarını PC platformuna uyarlayacak bir site veya bir uygulama var mı acaba bildiğiniz? PS4 versiyonunu nasıl indirebilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Ps4 emülatörleri yeni yeni kullanılabilir seviyeye geliyor. 2023 yarısına kadar kararlı bir program çıkacağını sanmıyorum. Eğer yine de denemek isterim dersen ciddi güçlü bir bilgisayara ihtiyacın var.

Eğer denemek istiyorsan izlediğim en güncel video bu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanda toplam 3 yada 4 adet emülatör var ve bu videoda en yenisini inceliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı