W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 PC için replika PS4 gamepadi mi almalıyım yoksa orijinal PS5 gamepadi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #2 warkesier34 dedi: PC için replika PS4 gamepadi mi almalıyım yoksa orijinal PS5 gamepadi mi? Genişletmek için tıkla... 2'si arasından birini seçecekseniz neden replikayı düşünüyorsunuz ki kazanan bu durum da zaten belli.
warkesier34 dedi: PC için replika PS4 gamepadi mi almalıyım yoksa orijinal PS5 gamepadi mi? Genişletmek için tıkla... 2'si arasından birini seçecekseniz neden replikayı düşünüyorsunuz ki kazanan bu durum da zaten belli.
E emrre.exe Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 Bence Xbox 9. nesil al.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #4 warkesier34 dedi: PC için replika PS4 gamepadi mi almalıyım yoksa orijinal PS5 gamepadi mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için orijinal Xbox 360 kolu daha sağlıklı olacaktır ancak ben olsam DualSense alırım.
warkesier34 dedi: PC için replika PS4 gamepadi mi almalıyım yoksa orijinal PS5 gamepadi mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için orijinal Xbox 360 kolu daha sağlıklı olacaktır ancak ben olsam DualSense alırım.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar için orijinal Xbox 360 kolu daha sağlıklı olacaktır ancak ben olsam DualSense alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam dualsense ne oluyor ps5 kolu mu demek Erdym dedi: 2'si arasından birini seçecekseniz neden replikayı düşünüyorsunuz ki kazanan bu durum da zaten belli. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı hocam Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar için orijinal Xbox 360 kolu daha sağlıklı olacaktır ancak ben olsam DualSense alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ps5 kolu var link atiyimmi bakın bi olurmu
Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar için orijinal Xbox 360 kolu daha sağlıklı olacaktır ancak ben olsam DualSense alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam dualsense ne oluyor ps5 kolu mu demek Erdym dedi: 2'si arasından birini seçecekseniz neden replikayı düşünüyorsunuz ki kazanan bu durum da zaten belli. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı hocam Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar için orijinal Xbox 360 kolu daha sağlıklı olacaktır ancak ben olsam DualSense alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ps5 kolu var link atiyimmi bakın bi olurmu