PC için Reddit istemcisi önerisi

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Reddit'i genellikle telefondan kullanırım çünkü WEB görünümü hoşuma gitmiyor. Mobil sürümü benim için kesinlikle daha iyi görünüme sahip. Bir süre önce Reddit'in API kısıtlamaları yüzünden bir çok Sub ve 3. parti uygulama kapatılmıştı. Hâlâ devam eden veya sonradan ortaya çıkan bir istemci bulunuyor mu? Öneriniz var mı? Aradığıma uygun bir şey bulamazsam Reddit'i sitesinden kullanmak yerine bilgisayara APK olarak Android sürümünü kurmayı düşünüyorum.

Şu an yerel sunucu üzerinde Redlib kullanıyorum. Sade ve istediğime benzer bir görünüm sunuyor ancak kullanıcı girişi yapamadığım için pek işlevsel gelmiyor.

Ben de benzer şekilde, Reddit'in mobil uygulamasını işe yarar, Web uygulamasını ise işlevsiz buluyorum.

Benim tarafımdan sebebi, bazen beğendiğim yazıları SingleFile eklentisi ile kaydetmeyi tercih ediyorum.
Yeni Web tasarımında bazen çalışmayabiliyor, kaydedilen dosyayı açtığım zaman bozukluklar gördüğüm oluyor.

Bu durumda Old Reddit Redirect kullanıyorum, eski tasarımı çok daha düz ve gözüm daha alışık.

Malesef, API kısıtlamaları sonrası, işe yarar istemci sayısı çok azaldı.
Şurada bir liste var ama bir süredir de güncellenmemiş durumda, tahminen bazıları işe yaramaz duruma düşmüştür.

Malesef, API kısıtlamaları sonrası, işe yarar istemci sayısı çok azaldı.
Şurada bir liste var ama bir süredir de güncellenmemiş durumda, tahminen bazıları işe yaramaz duruma düşmüştür.
Orayı kontrol edip Redlib'i kurup local ağda çalıştırmıştım. Yerel sunucu açıp Web'ten girerek Reddit'te dolaşmayı sağlıyor ama giriş yapma gibi bir imkan yok, yaptığı tek şey Reddit'ten veri çekmek ve yerel sunucuda görüntülemeyi sağlamak. Taban alınarak güzel işler çıkarılabilir ama ilgilenen yok.

Ben de benzer şekilde, Reddit'in mobil uygulamasını işe yarar, Web uygulamasını ise işlevsiz buluyorum.

Benim tarafımdan sebebi, bazen beğendiğim yazıları SingleFile eklentisi ile kaydetmeyi tercih ediyorum.
Yeni Web tasarımında bazen çalışmayabiliyor, kaydedilen dosyayı açtığım zaman bozukluklar gördüğüm oluyor.

Bu durumda Old Reddit Redirect kullanıyorum, eski tasarımı çok daha düz ve gözüm daha alışık.
Old Reddit eklentisine bir göz atacağım. Teşekkür ederim hocam.

Modernlikten fazla uzak geldi. Aslında beklentim GTK 4 desteği olan bir client ama GTK 3 olsa bile razıyım cidden ama hep destekleri kesilmiş durumda. 😕 GTKeddit varmış galiba eskiden ama proje durdurulmuş sanırım, Github'ta bile bulamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı