Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 15 Kasım 2021 #1 PC için kullanabileceğim rehber uygulaması var mı?
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #2 Nasıl bir rehber hocam ne için istiyorsunuz. İhtiyacınız olan bölümü belirtin forumca yardımcı olabiliriz.
Nasıl bir rehber hocam ne için istiyorsunuz. İhtiyacınız olan bölümü belirtin forumca yardımcı olabiliriz.
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 15 Kasım 2021 #3 Hocam telefon rehberi gibi. İsimler kaydedeceğim ve yukarı yazınca isim çıkacak.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 Sardunya dedi: Hocam telefon rehberi gibi. İsimler kaydedeceğim ve yukarı yazınca isim çıkacak. Genişletmek için tıkla... Not defterini kullanabilirsiniz hocam. İsimleri kaydettikten sonra (CTRL + s) CTRL + F ye basıp ismi aratabilirsiniz.
Sardunya dedi: Hocam telefon rehberi gibi. İsimler kaydedeceğim ve yukarı yazınca isim çıkacak. Genişletmek için tıkla... Not defterini kullanabilirsiniz hocam. İsimleri kaydettikten sonra (CTRL + s) CTRL + F ye basıp ismi aratabilirsiniz.
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 15 Kasım 2021 #5 Satım yapacağım. Mesela Fiat ön far. Kaydedeceğim rehbere. Sonra müşteri sorduğunda yukarı aratıp bakacağım. Satıldığında ise sileceğim. Tamamdır hocam. Yazılım keskini diye bir uygulama buldum. Son düzenleme: 15 Kasım 2021
Satım yapacağım. Mesela Fiat ön far. Kaydedeceğim rehbere. Sonra müşteri sorduğunda yukarı aratıp bakacağım. Satıldığında ise sileceğim. Tamamdır hocam. Yazılım keskini diye bir uygulama buldum.