Sevgili dostlar Creative Sound Blaster Z ses kartı barındıran bilgisayarımda şu an Logitech Z623 2.1 ses sistemi kullanmaktayım ve ne yaptımsa müzik konusunda bu sistemden istediğim verimi alamadım.
Giriş seviyesindede olsa kaliteli müzik dinlemek için yola çıkmış bulunmaktayım. Önerilerinize ihtiyacım var. Aklımdaki düşüncelerim aynen aşağıdaki gibi; Maksimum Bütçe 1.000,00 TL
1. yol Anfi + Hoparlör Sistemi almak Bütçeme uygun Pioneer A-10-K Stereo Anfi ve ona uygun önerebileceğiniz bir hoparlör nasıl olur ?
5+1 Müzik için doğru bir seçim olmayacaktır, yinede ilginize teşekkürler...
Logitech daha çok oyun ve film için ürünler üreten bir firma bunu Z623 deneyimi ile çok daha iyi anladım....
Filmlerden oyunlardan müzikleri kaldırırsak tuzsuz pilava dönerler. Far Cry 3'te tarla yakmanın bir tadı kalmazdı "o" müzik olmasaydı. Eğer Z-906 kalitesini birebir yaşamanıza rağmen doğru tercih olmadığını düşünüyorsanız bilemem ama bir şekilde denemenizi tavsiye ederim. Uzun süre Logitech Z523 kullandım, 2+1 40W'lık bir sistem olmasına rağmen nice 5+1'lerle kapışmışlığı var. İlla Logitech olacak diye bir şey yok tabi. Özelliklerini beğendiğiniz bir DENON da olabilir. Şuan eski bir model olan DENON AVC-2800 analog amfi kullanıyorum. Altınova'dan açınca Çark Caddesi'nden dinlemek mümkün müziği. Ama yine de tüyleri diken diken eden bir Z-906 deneyimi yaşamanızda yarar var.
Kullandığım modelin neleri desteklediğini göstermek amacıyla birkaç fotoğraf paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.