BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 948 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #1 Windows 10 kullanıcısıyım. PC için Shazam benzeri sesten müzik tanıma uygulaması var mı?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.124 Makaleler 26 Çözümler 520 9 Aralık 2019 #2 Bazı siteler var. Dışarıdan harici mikrofon bağlayarak, şarkıyı dinletirseniz veri tabanından sizin şarkıyı bulacaktır.
Bazı siteler var. Dışarıdan harici mikrofon bağlayarak, şarkıyı dinletirseniz veri tabanından sizin şarkıyı bulacaktır.
BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 948 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #3 Emir M. dedi: Bazı siteler var. Dışarıdan harici mikrofon bağlayarak, şarkıyı dinletirseniz veri tabanından sizin şarkıyı bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Bazı siteler?
Emir M. dedi: Bazı siteler var. Dışarıdan harici mikrofon bağlayarak, şarkıyı dinletirseniz veri tabanından sizin şarkıyı bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Bazı siteler?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.124 Makaleler 26 Çözümler 520 9 Aralık 2019 #4 BrkOz dedi: Bazı siteler? Genişletmek için tıkla... Araştırılarak bulunabilir. Daha önce kullanmadığım için her hangi bir site paylaşamıyorum maalesef.
BrkOz dedi: Bazı siteler? Genişletmek için tıkla... Araştırılarak bulunabilir. Daha önce kullanmadığım için her hangi bir site paylaşamıyorum maalesef.
BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 948 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #5 Emir M. dedi: Araştırılarak bulunabilir. Daha önce kullanmadığım için her hangi bir site paylaşamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Öneri derken fikir önerisi değil dostum uygulama ya da site önerisi bekliyorum. Yine de teşekkür ederim
Emir M. dedi: Araştırılarak bulunabilir. Daha önce kullanmadığım için her hangi bir site paylaşamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Öneri derken fikir önerisi değil dostum uygulama ya da site önerisi bekliyorum. Yine de teşekkür ederim
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #6 Bu siteyi kullanıyorum ve genellikle buluyor.
Tuxowski Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 bu uzantı bayağı iyi bu arada Shazam'ın bulamadığı şarkıları bile buluyor.
WILLIAM_AFTON Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #8 BrkOz dedi: Windows 10 kullanıcısıyım. PC için Shazam benzeri sesten müzik tanıma uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... eklentisi var
BrkOz dedi: Windows 10 kullanıcısıyım. PC için Shazam benzeri sesten müzik tanıma uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... eklentisi var