T TeacherEmre Kilopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:10 #11 Bilgisayarımda Type-C girişi bulunmuyor. Şöyle bir çevirici ile kullansam performans kaybı olur mu sizce? Carlzberg dedi: Leviathan V2X uyguna bulunursa alınabilir. İş görür. Genişletmek için tıkla... @Carlzberg Dosya Ekleri baseus.png 245,3 KB · Görüntüleme: 3
Bilgisayarımda Type-C girişi bulunmuyor. Şöyle bir çevirici ile kullansam performans kaybı olur mu sizce? Carlzberg dedi: Leviathan V2X uyguna bulunursa alınabilir. İş görür. Genişletmek için tıkla... @Carlzberg
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 684 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek Dün 16:11 #12 TeacherEmre dedi: Bilgisayarımda Type-C girişi bulunmuyor. Şöyle bir çevirici ile kullansam performans kaybı olur mu sizce? @Carlzberg Genişletmek için tıkla... Bence is görür hocam bir kayıp olacağını düşünmüyorum zaten USB 3.1 kullanıyor bende kulaklığımın USB dönüştürücüsünü kullandım bir sorun çıkmadı.
TeacherEmre dedi: Bilgisayarımda Type-C girişi bulunmuyor. Şöyle bir çevirici ile kullansam performans kaybı olur mu sizce? @Carlzberg Genişletmek için tıkla... Bence is görür hocam bir kayıp olacağını düşünmüyorum zaten USB 3.1 kullanıyor bende kulaklığımın USB dönüştürücüsünü kullandım bir sorun çıkmadı.
T TeacherEmre Kilopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:55 #13 TAMİRATÖR dedi: Bence is görür hocam bir kayıp olacağını düşünmüyorum zaten USB 3.1 kullanıyor bende kulaklığımın USB dönüştürücüsünü kullandım bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünerek sipariş geçtim. Teşekkür ederim, denedikten sonra paylaşayım buradan bir daha fikir olur sonra bakacaklara da.
TAMİRATÖR dedi: Bence is görür hocam bir kayıp olacağını düşünmüyorum zaten USB 3.1 kullanıyor bende kulaklığımın USB dönüştürücüsünü kullandım bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünerek sipariş geçtim. Teşekkür ederim, denedikten sonra paylaşayım buradan bir daha fikir olur sonra bakacaklara da.
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 684 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek Dün 20:04 #14 TeacherEmre dedi: Ben de böyle düşünerek sipariş geçtim. Teşekkür ederim, denedikten sonra paylaşayım buradan bir daha fikir olur sonra bakacaklara da. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam hayırlı olsun şimdiden.
TeacherEmre dedi: Ben de böyle düşünerek sipariş geçtim. Teşekkür ederim, denedikten sonra paylaşayım buradan bir daha fikir olur sonra bakacaklara da. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam hayırlı olsun şimdiden.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.486 Makaleler 9 Çözümler 12 Dün 20:22 #15 TeacherEmre dedi: Bilgisayarımda Type-C girişi bulunmuyor. Şöyle bir çevirici ile kullansam performans kaybı olur mu sizce? @Carlzberg Genişletmek için tıkla... Denemedim ama sanmıyorum hocam.
TeacherEmre dedi: Bilgisayarımda Type-C girişi bulunmuyor. Şöyle bir çevirici ile kullansam performans kaybı olur mu sizce? @Carlzberg Genişletmek için tıkla... Denemedim ama sanmıyorum hocam.