PC için soundbar vs hoparlör

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım için hem müzik dinlerken hem film izlerken kullanabileceğim, orta fiyat, ucuz yollu hoparlör ya da soundbar arıyorum. Bu 3 tane arasında kararsız kaldım. Sizce bilgisayar için soundbar mı daha iyidir yoksa hoparlör mü?

1. Mikado MD-SBT27 10W Siyah TF Card Type-C USB RGB Soundbar Speaker | ITOPYA

2. Redragon GS520 Anvil Rgb 2.0 Stereo Kablolu 2x3w Speaker - incehesap.com

3. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ds101-rgb-isikli-masaustu-soundbar-pm-HBC00002GPDIN

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer,yüksek sesler istiyorsanız,hoparlör alın. Çünkü hoparlörde çok yüksek sesler yapabildiğiniz için,işinizi görebilir.

Bunu al dostum üçünden de daha iyi.

Şu an düşündüğüm mikado sbt27 ama bu attığınız ile arasında kararsız kaldım siz atınca.

Hocam eğer, yüksek sesler istiyorsanız, hoparlör alın. Çünkü hoparlörde çok yüksek sesler yapabildiğiniz için, işinizi görebilir.

Yüksek sesten ziyade temiz kaliteli ses istiyorum.

Son düzenleme:
Efendim merhabalar. Ürün aldınız mı hocam, aldıysanız ne aldığınızı merak ettim. Eşime pc topladık, hem görüntü açısından hem de ekranın altına sığıyor diye mikado md-sbt27 aldık, inanılmaz hayal kırıklığına uğradım, hiç memnun değilim. Bluetooth ile bağlayınca dipses daha az geliyor fakat yine de arkaplanda o ses var. Eşim çok rahatsız olmadım dediği için şimdilik kaldı. Fakat uzun zamandır ilk defa segment bilgisayardan bu kadar memnunsuzum. Ürünün kutusuna kullanma kılavuzu koymamışlar, ürünün üzerinde dijital saat falan var diye aldık, saati ayarlayamıyorum, o derece yani. Aux ile bağlayınca hiç kesilmeyen bir dipses var, ses yüksekliği iyi fakat kalite konusunda 5 üzerinden en çok 2 veririm.

Siz ne yaptınız, aldınız mı? Ne aldınız? Memnun musunuz? Bu soruları sorayım istedim. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı