PC için Spotfiy Premium almaya değer mi?

Gofretto

Centipat
Daha fazla  
Sadece PC'de kullanacağım Premium almaya değer mi arkadaşlar?

Ben bilgisayar için YouTube Music kullanıyorum, Reklam engelleyiciyle işimi görüyor. Siz de kullanabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify preimum her şekilde değer. Boş verin YouTube Music'i falan. Spotify varken komik şeyler onermeyin. Ayda 17tl vereceksiniz arkadas bu kadarda kayserili olmayın be.

3 Ay Free olarak kullanıyorum. Bidahaki ayın 31'inde bitiyor. Büyük ihtimalle 18 TL olamı alırım. Papara zaten yarısını ödüyor bunu kullanırım 9 TL gibi bir fiyata gelir ama yaklaşık 1 ay kadar Free olarak kullandım. Yani hiçbir paket vs yoktu direk indirip kurdum. Nadiren reklam giriyor araya hepsi bu. Seçim sizin.

Ben pc de bedava sürümünü kullanıyorum sadece arada bir reklam çıkıyor onun dışında kullanılabilir. İstediğin şeyi de dinlemen cabası.

Kendim bulduğum bir teknikle ya da açıkla Free olan sürümünü reklamsız bir şekilde kullanıyorum bilgisayarda. Durumu 1.5 ay önce bildirdim geri dönüş olmadı. Kendileri bilir

Kendim bulduğum bir teknikle ya da açıkla Free olan sürümünü reklamsız bir şekilde kullanıyorum bilgisayarda. Durumu 1.5 ay önce bildirdim geri dönüş olmadı. Kendileri bilir .

Detaylandırır mısınız biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…