A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #11 STR4NGE dedi: Advanced systemcare kullanıyorum ben fena değil ama genelde wise care 365 öneriyorlar. Hiç denemedim, denemek lazım. Genişletmek için tıkla... ASC gereksiz yere arka planda çok RAM tüketiyor, önermem.
STR4NGE dedi: Advanced systemcare kullanıyorum ben fena değil ama genelde wise care 365 öneriyorlar. Hiç denemedim, denemek lazım. Genişletmek için tıkla... ASC gereksiz yere arka planda çok RAM tüketiyor, önermem.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 2 Haziran 2020 #12 akiyorm dedi: ASC gereksiz yere arka planda çok RAM tüketiyor, önermem. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullandığım için alışkanlık olmuş. Yeni sisteme geçtiğim zaman daha yararlı programlara yönelicem zaten.
akiyorm dedi: ASC gereksiz yere arka planda çok RAM tüketiyor, önermem. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullandığım için alışkanlık olmuş. Yeni sisteme geçtiğim zaman daha yararlı programlara yönelicem zaten.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 2 Haziran 2020 #13 r.yasar10 dedi: Harici program kullanmayın, kendiniz temizleyin bilgisayarınızı. temp ve %temp% dizinlerini temizleyerek yapabilirsiniz en kolayından. Genişletmek için tıkla... Sildiğim halde diskte yer açılmıyor. Normalde CCleaner kullanıyordum. Neredeyse 1, 5GB temizliyordu ama güvenlik açıkları olduğundan dolayı sildim.
r.yasar10 dedi: Harici program kullanmayın, kendiniz temizleyin bilgisayarınızı. temp ve %temp% dizinlerini temizleyerek yapabilirsiniz en kolayından. Genişletmek için tıkla... Sildiğim halde diskte yer açılmıyor. Normalde CCleaner kullanıyordum. Neredeyse 1, 5GB temizliyordu ama güvenlik açıkları olduğundan dolayı sildim.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2020 #14 The Batman dedi: Sildiğim halde diskte yer açılmıyor. Normalde CCleaner kullanıyordum. Neredeyse 1,5GB temizliyordu ama güvenlik açıkları olduğundan dolayı sildim. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi disk temizleme hizmeti var. Yer açmak için onu kullanın. Benim dediğim hızlandırmak ve yükten arındırmak için.
The Batman dedi: Sildiğim halde diskte yer açılmıyor. Normalde CCleaner kullanıyordum. Neredeyse 1,5GB temizliyordu ama güvenlik açıkları olduğundan dolayı sildim. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi disk temizleme hizmeti var. Yer açmak için onu kullanın. Benim dediğim hızlandırmak ve yükten arındırmak için.