A.Yiğit SARCAN Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar sakın "Chrome'dan CapCut kullan" demeyin kullanana kadar çıldırdım. Düşük ücretli veya ücretsiz bir edit kolay bir edit programı arıyorum o kadar.
Arkadaşlar sakın "Chrome'dan CapCut kullan" demeyin kullanana kadar çıldırdım. Düşük ücretli veya ücretsiz bir edit kolay bir edit programı arıyorum o kadar.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 9 Kasım 2022 #3 çok fazla anlamam ama arada arkadaşlarıma şaka amaçlı editler yapmak için windowsun clipchamp uygulamasını kullanıyorum benim işimi görüyor
çok fazla anlamam ama arada arkadaşlarıma şaka amaçlı editler yapmak için windowsun clipchamp uygulamasını kullanıyorum benim işimi görüyor
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 @Lory7 hocamın dediği gibi clipchamp iyidir. Çok kaliteli iş yapmayacaksanız götürür.
A.Yiğit SARCAN Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #5 Merhabaaa dedi: Hitfilm. Genişletmek için tıkla... ne yazık ki sistemim (işlemci) yetersiz kalıyor ve installer bile açılmıyor
Merhabaaa dedi: Hitfilm. Genişletmek için tıkla... ne yazık ki sistemim (işlemci) yetersiz kalıyor ve installer bile açılmıyor