K KYE7163 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Merhaba, PC için bildiğiniz ücretsiz ve güzel video edit programı var mı?
Ardacyt Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 KYE7163 dedi: Merhaba, PC için bildiğiniz ücretsiz ve güzel video edit programı var mı? Genişletmek için tıkla... CapCut
KYE7163 dedi: Merhaba, PC için bildiğiniz ücretsiz ve güzel video edit programı var mı? Genişletmek için tıkla... CapCut
AvalancheN Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 100 Yer Viyana, Avusturya Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2024 #3 Microsoft Clipchamp idare eder gibi ücretsiz olarak
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 DaVinci Resolve hem ücretsiz hem de efsane. Youtube'da eğitimleri var. Öğren ve sonra her video harika işlensin.
DaVinci Resolve hem ücretsiz hem de efsane. Youtube'da eğitimleri var. Öğren ve sonra her video harika işlensin.
K KYE7163 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 AvalancheN dedi: Microsoft Clipchamp idare eder gibi ücretsiz olarak. Genişletmek için tıkla... Ücretli olarak ne öneririsn belki crack indiririm. serkansgp dedi: DaVinci Resolve hem ücretsiz hem de efsane. YouTube'da eğitimleri var. Öğren ve sonra her video harika işlensin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir deneyeceğim.
AvalancheN dedi: Microsoft Clipchamp idare eder gibi ücretsiz olarak. Genişletmek için tıkla... Ücretli olarak ne öneririsn belki crack indiririm. serkansgp dedi: DaVinci Resolve hem ücretsiz hem de efsane. YouTube'da eğitimleri var. Öğren ve sonra her video harika işlensin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir deneyeceğim.
AvalancheN Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 100 Yer Viyana, Avusturya Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2024 #6 KYE7163 dedi: Ücretli olarak ne öneririsn belki crack indiririm. Teşekkürler bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben Adobe Premiere Pro kullanıyorum onu öneririm
KYE7163 dedi: Ücretli olarak ne öneririsn belki crack indiririm. Teşekkürler bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben Adobe Premiere Pro kullanıyorum onu öneririm
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.417 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #7 Basit edit için CapCut, orta seviye için Premiere Pro, bayağı kaliteli şeyler yapmak istiyorsanız after efects kullanın. Bunların dışındaki uygulamalarda kaynaklar çok az.
Basit edit için CapCut, orta seviye için Premiere Pro, bayağı kaliteli şeyler yapmak istiyorsanız after efects kullanın. Bunların dışındaki uygulamalarda kaynaklar çok az.