Yukarıda verdiğim siteye stabil bir bağlantı sağlamak için bir VPN arıyorum. Ücretli veya ücretsiz olması fark etmez, benim önceliğim stabil ve güvenli bir VPN kullanmak. Ücretli bir VPN öneriniz varsa, aylık bütçem en fazla 100 TL'dir.
Yukarıda verdiğim siteye stabil bir bağlantı sağlamak için bir VPN arıyorum. Ücretli veya ücretsiz olması fark etmez, benim önceliğim stabil ve güvenli bir VPN kullanmak. Ücretli bir VPN öneriniz varsa, aylık bütçem en fazla 100 TL'dir.
Migrate to the cloud with our VPS—all the advantages of a dedicated server at a lower price. Up to 8 vCores, 32 GB RAM, 640 GB NVMe, unlimited traffic.
Proton ücretsiz kullanıyorum değerlerimi aşırı düşürmüyor. Premium versiyonunda birçok noktaya erişim sağlayabiliyorsunuz. Normal versiyonda ise 3 veya 4 adetti sanırım.