OnyxTank Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Xbox Cloud Gaming Türkiye'de olmadığı için VPN ile giriş yapmayı denedim ama hiçbir VPN güzel çalışmıyor. Ücretsiz hızlı VPN önerisi yapar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Xbox Cloud Gaming Türkiye'de olmadığı için VPN ile giriş yapmayı denedim ama hiçbir VPN güzel çalışmıyor. Ücretsiz hızlı VPN önerisi yapar mısınız?
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 Buyur hocam ben bunu kullanıyorum. xCloud sitesine girmeden önce VPN'i açıyorum siteden oyuna girince de kapıyorum VPN'i. Touch VPN - Ãcretsiz VPN ve Proxy Touch VPN ile tüm sitelerin engelini kaldırın ve güvende kalın. Tek tıkla aktivasyon sayesinde kolay kullanım. Sınırsız ve tamamen⦠chromewebstore.google.com
Buyur hocam ben bunu kullanıyorum. xCloud sitesine girmeden önce VPN'i açıyorum siteden oyuna girince de kapıyorum VPN'i. Touch VPN - Ãcretsiz VPN ve Proxy Touch VPN ile tüm sitelerin engelini kaldırın ve güvende kalın. Tek tıkla aktivasyon sayesinde kolay kullanım. Sınırsız ve tamamen⦠chromewebstore.google.com
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 OnyxTank dedi: Xbox Cloud Gaming Türkiye'de olmadığı için VPN ile giriş yapmayı denedim ama hiçbir VPN güzel çalışmıyor. Ücretsiz hızlı VPN önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... VPN'le oyuna giriş yaptıktan sonra (şu roket animasyonundan sonra sanırım) VPN'i kapatabiliyorsunuz, biliyorsunuz değil mi?
OnyxTank dedi: Xbox Cloud Gaming Türkiye'de olmadığı için VPN ile giriş yapmayı denedim ama hiçbir VPN güzel çalışmıyor. Ücretsiz hızlı VPN önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... VPN'le oyuna giriş yaptıktan sonra (şu roket animasyonundan sonra sanırım) VPN'i kapatabiliyorsunuz, biliyorsunuz değil mi?