Asunmex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 İki dakika kullanıp sileceğim ProtonVPN işime yaramıyor proton dışında güvenli bir VPN var mı?
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 25 Ağustos 2024 #2 Merhaba! WARP kullanabilirsiniz hem onun MASA sertifikası var.
Chmy Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Windscribe VPN'in ücretsiz versiyonunu kullanabilirsiniz.
Asunmex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 SelTheDev dedi: merhaba! WARP kullanabilirsiniz hem onun masa sertifikası var. Genişletmek için tıkla... WARP "istemcinizi kayıt edemedik" hatası verdiği için VPN arıyorum zaten, açılmıyor bende.
SelTheDev dedi: merhaba! WARP kullanabilirsiniz hem onun masa sertifikası var. Genişletmek için tıkla... WARP "istemcinizi kayıt edemedik" hatası verdiği için VPN arıyorum zaten, açılmıyor bende.
mark05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Asunmex dedi: İki dakika kullanıp sileceğim ProtonVPN işime yaramıyor proton dışında güvenli bir VPN var mı? Genişletmek için tıkla... Hotspot kullanabilirsin
Asunmex dedi: İki dakika kullanıp sileceğim ProtonVPN işime yaramıyor proton dışında güvenli bir VPN var mı? Genişletmek için tıkla... Hotspot kullanabilirsin
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 25 Ağustos 2024 #6 Asunmex dedi: WARP "istemcinizi kayıt edemedik" hatası verdiği için VPN arıyorum zaten, açılmıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alan çok kişi gördüm. Cloudflare ile iletişime geçeceğim!
Asunmex dedi: WARP "istemcinizi kayıt edemedik" hatası verdiği için VPN arıyorum zaten, açılmıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alan çok kişi gördüm. Cloudflare ile iletişime geçeceğim!
synoMM Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 311 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B350 M-A Ryzen 3 2200g GTX 1650 2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ Transcend SSD220 240 GB Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 Ne için kullanılacak VPN? Amaç yasaklı sitelere erişmekse GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. İlla VPN lazımsa RiseUp'u da deneyebilirsiniz.
Ne için kullanılacak VPN? Amaç yasaklı sitelere erişmekse GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. İlla VPN lazımsa RiseUp'u da deneyebilirsiniz.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.331 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 25 Ağustos 2024 #8 Ücretsiz arıyorsunuz sanırım ama ücretli düşünürseniz ben Kaspersky kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye edebilirim.
Ücretsiz arıyorsunuz sanırım ama ücretli düşünürseniz ben Kaspersky kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye edebilirim.
Asunmex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #10 synoMM dedi: Ne için kullanılacak VPN? Amaç yasaklı sitelere erişmekse goodbyedpı kullanabilirsiniz. İlla VPN lazımsa Riseup'u da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yasaklı site değil amaç, WARP aynı hatayı verdiğinde VPN kullanıp açabilenleri gördüm bende denemek istiyorum.
synoMM dedi: Ne için kullanılacak VPN? Amaç yasaklı sitelere erişmekse goodbyedpı kullanabilirsiniz. İlla VPN lazımsa Riseup'u da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yasaklı site değil amaç, WARP aynı hatayı verdiğinde VPN kullanıp açabilenleri gördüm bende denemek istiyorum.