PC için Wi-Fi adaptörü önerisi

Serhat_0612

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarım için Wi-Fi adaptörü alacağım. Yalnız tam verim almak istiyorum. İnternet 200 MB Superonline. Herhangi bir drop kasma ve en önemlisi tam verim alamama istemiyorum. Kasaya kablo Wi-Fi'den direkt olarak kablo takmış gibi istiyorum.

Ürünlerin özelliklerini anlamıyorum. 200mbps internet hızı için hangisi daha iyi uyumlu olur.

Yalnız, CD muhabbeti falan barmış kurmak için. Benim kasada cd girişi mevcut değil.

C

Ürünlerin özelliklerini anlamıyorum. 200Mbps internet hızı için hangisi daha iyi uyumlu olur.

Yalnız, CD muhabbeti falan barmış kurmak için. Benim kasada CD girişi mevcut değil.

Şimdi CD belki de gelmiyordur ama kurmak da şart değil tak çalıştır bunlar. Sürücü güncellmesini yaparsınız tabii o ayrı. Aygıtlardan vs. uyumluluk falan ben de anlamıyorum ama Wi-Fi 6 olsun yeter artık standart oldu Wi-Fi 6.

C

Şimdi CD belki de gelmiyordur ama kurmak da şart değil tak çalıştır bunlar. Sürücü güncellmesini yaparsınız tabii o ayrı. Aygıtlardan vs. uyumluluk falan ben de anlamıyorum ama Wi-Fi 6 olsun yeter artık standart oldu Wi-Fi 6.
Wi-Fi 6 desteği var mıdır modermde türkcell süreponline 200mbps?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı